Wpis z mikrobloga

Kiedy uzytkownik @Misoginis i reszta armi stulejarzy z #przegryw próbuję cię stalkowac i ich władza kończy się na wyszukiwarce google i konta na FB. A jedyne co wystalkowali to rękę swojego starego w gaciach xD banda żenujących miernot. Będziecie do mnie wypisywać na FB? Albo do mojej dziewczyny? Fakt że to może być wasz jedyny kontakt z kobieta xD

Reszta w komentarzach :)
wielad - Kiedy uzytkownik @Misoginis i reszta armi stulejarzy z #przegryw próbuję cię...

źródło: comment_sC41beLeeFGSEApKGCPo4TYpIpgOLj6Q.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LowTestBoi: Dlaczego ma się wynosić z tagu, jeżeli gnębienie agresywnych przegrywów mizoginów to zarówno przyjemność, jak i obowiązek cywilizowanego człowieka?
  • Odpowiedz
@Niski_Manlet: jak czytam te wasze z-----e komentarze że kobiety szukają tylko powyżej 180cm i jak jesteś niski to nic w życiu nie osiągniesz to bym was kijem n---------ł. Sami siebie nawzajem ciągnięcie na dół to jest tak toksyczne środowisko że inaczej jak sila to was się nie ruszy.
  • Odpowiedz
@wielad: Ojej, jaki słodki Kurdupelek. O głowę mniejszy ode mnie. A próbuje udawać takiego groźnego boksera (miejmy nadzieję, że nie damskiego). Cały dowcip właśnie polega na tym, że nie wiesz, czy coś jeszcze mamy (a mamy zapewniam Cię). Ps. Nie znam tego Miasta Meneli za dobrze, ale Rzgowska wydaje mi się dobra na otwarcie jakiegoś np. solarium lub salonu kosmetycznego.
  • Odpowiedz
@Misoginis: z tego co piszecie razem z ta banda lamusów to śpię spokojnie xD poza tym co wy mi możecie zrobić? Napisać do mojej mamy ,e cię obrażam? Do moich byłych pracodawców? Do znajomych? nic nie możecie tak jak w prawdziwym świecie :D
  • Odpowiedz