Wpis z mikrobloga

@siwymaka: Zobaczymy jak dalej, bo to różnie może być jeszcze. Ale już te 2 mecze pokazują że piłkarze są u nas przepłacani. Bo nagle jest drużyna budowana trochę na wariackich papierach, w większości z nieznanymi zawodnikami, które mają bardzo niskie pensje. I ta drużyna wygrywa w 2 pierwszych kolejkach z mistrzem i wicemistrzem ;p
@siwymaka: No niektórzy jakieś tam kluby znaleźli ;p Ale dobrze, że odeszli bo zarobki mieli 2x wyższe a lepiej nie grali. No mecze z Wisła i Legią to za 2-3 miesiące dopiero, ale też liczę na dobre wyniki
@siwymaka: A przyznam że jak przychodził do Widzewa to miałem obawy. A kto teraz pamięta Michniewicza? Naprawdę Mroczkowski wykonuje kawał dobrej roboty. W ogóle to po tych 2 kolejkach żądam Brozia w kadrze! ;D
@Adam787: Rybicki jakoś łatwiej się dostosował do tej ekstraklasy, ale myślę że dać Stępińskiemu trochę czasu i będzie lepiej. No teraz to chyba będzie płacił. Szkoda tylko że po raz pierwszy od 5 lat nie byłem na 2 meczach w Łodzi z rzędu. No cóż, może do Lubina się wybiorę chociaż ;p
@czlapka: Jest ten protest.Oprócz "dzieciaków" dobrze gra Okachi.On bardzo dojrzał.Broź, to wiadomo-klasa sama w sobie.Podobno dojdzie jeszcze stoper.Oby tylko kontuzji nie było.Powinno być dobrze :).
@siwymaka: Okachi jak na swój wiek gra bardzo mądrze, ile on odbiorów w tych 2 meczach miał. Ben mnie tylko wnerwia tym wiecznym pokładaniem się, ale cóż, taki typ zawodnika ;p A tak w ogóle Ty z Łodzi jesteś?
@siwymaka: No nie licząc tego sezonu, to przez ostatnie 5 lat opuściłem 2 mecze w Łodzi tylko + na kilku wyjazdach byłem. Do tego parę parenaście sparingów rozgrywanych w Łodzi i okolicach. Za czasów Janasa Widzew trenował często na boisku na CHKS u mnie na osiedlu to chodziłem nawet treningi obserwować. Było można zobaczyć jaka jest atmosfera, zamienić parę słów z piłkarzami
@siwymaka: Trudno powiedzieć, jak dla mnie obie strony są zbyt uparte. Ta kierownik bezpieczeństwa tu rządzi już z 15 lat chyba, wszystkich właścicieli przetrwała.(kiedyś wygoniła mnie z budynku klubowego jak czekałem na autografy, bo był mecz Widzewa z lat 90-tych, to się Szymkowiak za nami wstawił ;D ) Nawet policja ma o niej złe zdanie z tego co wiem ;D Ale ultrasi też powinni pójść na pewne ustępstwa z 2 strony.