Wpis z mikrobloga

Mirki z tagu #e39 #bmw #motoryzacja potrzebuje pomocy, mianowicie mam jeden błąd na liczniku który świeci zawsze, problem w tym że mam wypalone pixele i nie wiem co to jest, dodam że od zawsze świeciła kontrolka hamulców, do tego błędu zdjęcie w poście.

Drugi błąd, wywala nie zawsze ale jak już to po ok. 10 min jazdy, dodam w komentarzu.

Hamulce wiem, w lewym tylnim kole wisi sobie kabel od czujnika, ale czy to jest ten błąd?
xAdamowskyv - Mirki z tagu #e39 #bmw #motoryzacja potrzebuje pomocy, mianowicie mam j...

źródło: comment_qMNxkife0jIlfgJUbONuiwZtmMjshpCZ.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@xAdamowskyv: podłącz pod kompa. Nie masz kabla? to kup z 70zł na allegro, a w warsztacie podłączenie pod kompa z 50 zl, więc będzie na przyszłość. Jaka kontrolka się przy tym świeci? ta co od kontroli trakcji? jak tak to może być uszkodzony jeden z czujników. Jak świeci się inna niż ta od kontroli trakcji to może czujnik od klocków przerwany bo kończą się klocki? albo nigdy nie był wymieniony
  • Odpowiedz
  • 0
@hihohiho kontrolka tylko od hamulców że zużyte, ta podobna do ręcznego na czerwono, nic innego się nie świeci. (widać ja na zdjęciu w komentarzu, po prawej stronie) I świeci się ona dlatego że wisi kabel od tego czujnika w lewym tylnym kole
  • Odpowiedz