Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Kylin M RTA czy Dead Rabbit RTA?

Nie piszcie że lepszy squonk czy dripper, to może w przyszłości.

Ktoś testował obydwa? Ktoś testował chociaż jeden? A może jest jakiś jeszcze lepszy w podobnej cenie?

Edit: No i lepiej mesh czy grzałki. RABBIT to chyba nie ma wersji na mesh a kylin m nie wiem czy ma wersję na druta. Póki co używałem tylko subohmy więc nie znam tej (podobno) dużej różnicy w smaku
#epapierosy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@69guziec: Mam ammita single i profile wotofo, wielkiej różnicy w smaku nie czuję, może to zależy od aromatu, na siatce jest nieco bardziej wyrazisty. Natomiast przyjemniej wapuje mi się z mesha niż ze zwykłego drutu.
  • Odpowiedz
@69guziec: kylin m zdecydowanie, dużo lepsze oddanie smaku dzięki meshowi, królik żeby oddał dobrze smak wymaga wielu przekleństw, prób ułożenia grzałki i waty, a na koniec i tak odwdzięczy się gwizdaniem, płaskim smakiem albo liquidem w mordzie (°°
  • Odpowiedz
@69guziec: Grzałki też się wymienia. Watę zmieniam raz na tydzień na meshu, w ammicie musiałam zmieniać co drugi dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°) (zakładając, że wapuje to samo). Ogólnie mesh w obsłudze jest dużo łatwiejszy niż drut, także nie musisz obawiać się zmiany grzałek.
  • Odpowiedz
Niby co jest latwiejsze od drutu? W obu przypadkach zakladasz grzalke i ja przykrecasz/dociskasz + przeciagasz bawelne, w obu przypadkach mozna tez z----c setup (za duzo / za malo bawelny)
  • Odpowiedz
@69guziec: Z obu bedziesz zadwolony i z obu bedziesz mial rewelacyjny smak, mesh vs drut to temat rzeka nie ma tu lepszego/gorszego wyboru to jest kwestia preferencji mesh troche inaczej oddaje smak, najlepiej jakbys mial okazje sprobowac powapowac z jednego i drugiego bo ciezko to wytlumaczyc.
Zgodze sie tylko ze Kylin M bedzie latwiejszy do opanowania ale nie dlatego ze to mesh tylko dlatego ze to gorny AF, gorny wlot
  • Odpowiedz
Niby co jest latwiejsze od drutu?

@k3lt: Na drucie zdarzyło mi się zepsuć wiele razy, na meshu nigdy, zawsze smak jest dobry i nie pluje. Nie wiem, może ma większą tolerancję na błędy, może to kwestia samego parownika.
  • Odpowiedz
@69guziec: jak trudność setupu nie stanowi, to osobiście celowałbym w wotofo profile unity. Od kylina M smak oddaje zdecydowanie lepiej, a wcale trudno się nie wickuje. Jak nie wapuje absurdalnie słodkich liquidów to watkę zmieniam co dwa tygodnie
  • Odpowiedz