Aktywne Wpisy
costom +290
Ta 16-letnia Włoszka o imieniu Desirée Mariottini jednej nocy, gdy z przystanku odjechał jej autobus, musiała do domu iść pieszo. W drodze powrotnej 4 imigrantów z Senegalu zaatakowało ją. Zabrali dziewczynę do opuszczonego, częściowo wyburzonego budynku. Przytrzymywanej podawali n-------i, rozebrali ją, gwałcili i torturowali.
Młoda Desirée Mariottini zmarła.
Zabrali nam młodą, piękną Europejkę. Zostawili siebie...
Zadali jej niewyobrażalne cierpienie.
Czy
Młoda Desirée Mariottini zmarła.
Zabrali nam młodą, piękną Europejkę. Zostawili siebie...
Zadali jej niewyobrażalne cierpienie.
Czy
parian +520
Schweppes przebił wszystkich jeśli chodzi o zmniejszanie zawartości napoju. Zostawili duże butelki, do których po prostu nalali mniej picia.
Nie piszcie że lepszy squonk czy dripper, to może w przyszłości.
Ktoś testował obydwa? Ktoś testował chociaż jeden? A może jest jakiś jeszcze lepszy w podobnej cenie?
Edit: No i lepiej mesh czy grzałki. RABBIT to chyba nie ma wersji na mesh a kylin m nie wiem czy ma wersję na druta. Póki co używałem tylko subohmy więc nie znam tej (podobno) dużej różnicy w smaku
#epapierosy
Zgodze sie tylko ze Kylin M bedzie latwiejszy do opanowania ale nie dlatego ze to mesh tylko dlatego ze to gorny AF, gorny wlot
@69guziec: jakiś miesiąc
@k3lt: Na drucie zdarzyło mi się zepsuć wiele razy, na meshu nigdy, zawsze smak jest dobry i nie pluje. Nie wiem, może ma większą tolerancję na błędy, może to kwestia samego parownika.
A używam słodkich liquidow