Aktywne Wpisy

iampapryk +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolanka +634
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
źródło: temp_file4976885093708954162
Pobierz

Polacy sprzedali siebie, swój kraj i przyszłość swoich dzieci za 114.9 euro miesięcznie.
#gospodarka #neuropa #polska #bekazpisu #codziennaprzypominajka
@Raa_V: czego to niby dowodzi? Za PO raz rosło, raz malało. Za PiSu raz rosło, raz malało. xD zajebisty argument
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Który z PO nagle się wzbogacił o kilka miliardów? Pokaż
@Hydration: Jeżeli wiesz coś o jakiejś kradzieży to powinieneś to zgłosić organom ścigania.
Bo jak do tej pory audyt całych rządów PO nie wykazał żadnych nieprawidłowości.
źródło: comment_eoUF8apTIz7n9dYDSZot0DSp668diJGT.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Hydration: Widać PO też tu wygrywa.
źródło: comment_lqKTb59uvpMFnCTd8yG49ZvtC1oXsjmt.jpg
PobierzA co do gospodarki... xD wiesz co to cykl koniunkturalny? Wiesz w jakim stanie jest budżet, a w jakim powinien być gdy jest dobra koniunktura? Wiesz że kolejki do lekarzy wzrosły, mimo że pieniądze które dostaje NFZ zależą od koniunktury (bo są % składek, a tym samym powinny być teraz największe)?
Idź zarabiać #60groszyzawpis gdzieś
Komentarz usunięty przez moderatora
C---a mogą w tej pseudo-demokracji, gdzie na listach zawsze same kanalie i złodzieje, podpisy pod czymkolwiek rząd może zmielić ile by ich nie zebrano, a wynik referendum rząd może mieć w p-----e.