Wpis z mikrobloga

@Qkret: Ja też mam podpięta kartę do PayPala ale ta kasa szła przez PayPal więc podejrzewam ze będzie zwrot na ich konto wtedy ja przelewam na swoje rodzime konto, tak mi się mocno wydaje.
  • Odpowiedz
@ninjass: ja robiłem roszczenie ale skoro sami się poczuwają wkoncu to skontaktują się pewnie z paypalem czy coś żeby zwrot zrobili i już przynajmniej tak mi się wydaje
  • Odpowiedz
@anszua: @mepps: Ja mam kartę podpiętą pod PayPal i też mnie ciekawi czy dostanę zwrot bezpośrednio na kartę czy na PayPal i potem będę musiał przelać na moje konto. Ja płaciłem kartą.
  • Odpowiedz
@mepps: przelewy24 ma swoje systemy zwrotu, robiąc płatność z konta przez przelewy24 mają informację z jakiego konta płaciłeś

miałem tak na aliexpress, coś nie tak było z zamówieniem, zrobili refund i zwrot trafił na moje konto a wpłacającym były właśnie przelewy24
  • Odpowiedz
@anszua: ja dziś dostałem taką wiadomość: „Drogi Marcinie

Ponownie bardzo przepraszam za frustrację, którą to spowodowało, i mam nadzieję, że to wszystko naprawi.

Mamy zaszczyt zajmować się sprawami klientów.
Ze względu na kontrole celne szacowany czas dostawy zostanie opóźniony o kilka dni. W takim przypadku proszę
  • Odpowiedz
@Qkret: @anszua: @ninjass:
Dostaniecie potwierdzenie zwrotu od PayPala, a następnie w ciągu paru dni kasa trafi na Waszą kartę - przynajmniej ja tak miałem z Revolutem. Generalnie wygląda to tak, że po zalogowaniu na PayPal widzicie zwrot, ale kasy nie ma nigdzie w porfelu ani w PLN ani w $. Przynajmniej tak miałem w przypadku zwrotu kasy przez sprzedawce ( bez roszczenia).
  • Odpowiedz