Aktywne Wpisy
rozdartapyta +8
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
njdnsjdnjs +67
a tak wgl to powiedziałam dziś komplement randomowemu chłopowi w pracy i widać było jak mu się miło zrobiło
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
Zamawiałem telefon z #gearbest wysyłka #dhl priority line (20 dni). W sumie nie ma żadnych informacji w trackingu. Mam zacząć się martwić?
#alipaczka
https://www.wykop.pl/wpis/43272657/dobra-zlozylem-zamowienie-z-gearbest-wybralem-prze/
A co jeśli w ogóle nie znajduje mojego zamówienia?
Taka przesyłka może iść nawet 60 dni, czekaj spokojnie.
Zrzut z 1tracking wyglada tak.
9 sierpnia wysłane
@Czamat: podeślij numer przesyłki na priv
@fierce źle spojrzałem na datę wyżej, 11 dni to jeszcze norma. Widzę, że większość tych przesyłek przez dłuższy czas nie ma trackingu, musicie czekać aż się pojawi. Możliwe, że mają znowu nowego pośrednika. Jak coś się uda znaleźć to dodamy do naszego trackingu obsługę tego.