Wpis z mikrobloga

#przegryw Różowa bawi się na weselu w wojewódzkim, a ja we wsi oglądam youtuby i tylko myślę jak dobrze się bawi pijana z chadami i pijanymi wujkami ehhh
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MamutStyle: To jest friendzone, ja powiedziałem że coś do niej czuję ona powiedziała że nie i żebym sobie nie robił nadziei, ale moje wewnętrzne s----------e sprawia że czuję się gównem jak myślę że może zostać obmacywana przez n--------h dziadów z wąsem.... Wszyscy wiemy jak wyglądają takie wesela
  • Odpowiedz
@MamutStyle: Wiem że to wypowiedź tak o weź się ogarnij ale... To jest dziewczyna która zaakceptowała moje s----------e, chciała wejść ze mną w relacje przyjacielskie i jesteśmy sobie tak otwarci. Prawdopodobnie nigdy nie poznam już dziewczyny która chciałaby się tak otworzyć przede mną i chcieć abym ja otworzył się przed nią, j---ć gadki o tym że tego kwiatu pół światu, T R Z Y C Z W A R T
  • Odpowiedz
@Wayer: Jak ona zaakceptowała, to inna też to zrobi, tylko musisz trafić na taką. Nie zakładaj z góry, że nikogo już nie spotkasz. Myśl pozytywnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z ostatnim zdaniem się zgodzę, ale jak się dobrze poszuka to się znajdzie tą wartą wszystkiego.
  • Odpowiedz
@MamutStyle: Szanuje bardzo twoją wypowiedź, jednak jestem na tagu to moje piętno, dla niej zapisałem się na terapię. Tak naprawdę nie potrafię przestawić swojego nastawienia że robię to dla niej. W głebi serca dalej liczę ze po terapii u psychologa będzie w stanie mnie pokochać, ale to jest właśnie to piętno myślenia przegrywa
  • Odpowiedz
@Wayer: Trzymam kciuki, ale jeśli definitywnie dojdziecie do wniosku, że nic z tego, nie zadręczaj się. Daj sobie szansę, na terapię chodzisz dla siebie, nie dla niej i to podstawa pozytywnego myślenia. Tak jak mówiłem, ona Cię akceptuje to inna też to zrobi i nawet pokocha. Wiara czyni cuda, a przede wszystkim stanowcze czyny. () Powodzenia w życiu! Mam za sobą wiele problemów,
  • Odpowiedz