Wpis z mikrobloga

Wkrotce zmiana 4 kolek... dajcie znac Mirasy i Mirabele co byscie wybrali. Furka tak od 2017.

• Audi S3 sedan 18.7% (14)
  • VW Golf R 10.7% (8)
  • Audi A5 TFSI 252KM sportback 28.0% (21)
  • Mercedes A35/A45 22.7% (17)
  • Cos innego z mocniejszym silnikiem. 20.0% (15)

Oddanych głosów: 75

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hubby: kierwa mi sie ostatnio zajwbiacie podoba Peugeot 508, coraz wiecej ich widze o coraz bardziej mi się podobaja, tylko jeden szkopuł...

• Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@tomaszq: bardziej chodziło mi o elektronike, która pewnie po pol roku zacznie odwalac rozne ciekawe numery, jak to ma mieksce w nowych lewkach.
  • Odpowiedz
Hubby

@Hubby: a może Kia Stinger GT (jeśli potrzebujesz coś dużego ... bo widzę, że A5 jet brana pod uwagę) ? Mimo wszystko przejechałbym się każdym ... miałem podobny zbiór "faworytów" jakiś rok temu, ostatecznie po jazdach testowych skończyło się czymś czego nie brałem nawet pod uwagę :D
  • Odpowiedz
@fellipe: No wlasnie nie za duze cos chce, A5 taka juz na maksie z rozmiarem. Powodem jest u mnie wyjazd z parkingu podziemnego w ktorym zapierniczyli scianke rozdzielajaca szerokiego wyjazdu i jest no lekko mowiac ciasno. Ehh... Tak sobie obszedlem parking i prawie kazdy sasiad ma fure przerysowana ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A5 kiedys ta 2l benzynke 252KM wypozyczylem z Sixt i strasznie mi sie nia
Hubby - @fellipe: No wlasnie nie za duze cos chce, A5 taka juz na maksie z rozmiarem....

źródło: comment_4KSkQ6Cv5XZv2ftCWwfXEQPNahBhLWyI.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Hubby: pojeździłem tą s3 mi jakoś nie podobała się ta skrzynia, strasznie szarpało przy w trybie sport przy zmianach biegów :( w VW przeraziło mnie, że będę miał jak w Alfie zaraz, bo te tfsi to albo biorą olej, albo to DSG im się sypie na potęgę. Najlepiej na papierze z tego zestawu wypada AMG, ale koszty utrzymania i wygląd jakoś mnie odrzuciły. Myślałeś o hyundai n30, albo coś 2
  • Odpowiedz