Aktywne Wpisy

Jabby +498

Agresywna_Szyba +371
niezmierna beka z tego ryżego cucka. Stara mulatka naoglądała się the crown i postanowila zostać księżniczką XD niestety kiedy dowiedziała się że trzeba wnieść coś więcej niż umiejętność twerkowanania to kazała ryżemu oddać koronę. Teraz cymbał wydojony, bez korony to można go zostawić i zacząć pojawiać się w amerykańskim show w których będzie przedstawiana jako uciskany, tłamszony kopciuszek.
A idiota mógł być teraz na miejscu Karola
#cuckold #bekazcucka #zwiazki
A idiota mógł być teraz na miejscu Karola
#cuckold #bekazcucka #zwiazki

Nawet fajnie można łatwo pythonem ogarnąć.
https://github.com/mimblewimble/grin/blob/master/doc/api/api.md
#kryptowaluty
#grin
#bitcoin
Ty pewnie wolisz wysko specjalistyczne wpisy Cybera, który czerpie wiedzę głównie z tweetera.
Po pierwsze byłyby miło gdybyś poszerzył trochę horyzonty i zrozumiał, że ten tag nie dzieli się na wyznawców Ciebie i Cybera - wytykanie paszkwili jednemu nie zalicza nikogo automatycznie do przeciwnego obozu.
Po drugie wiem, że wnikliwie zgłębiłeś temat (nie da się nie zauważyć) i chwała Ci za to - tak się składa, że zrządzeniem losu również od ~2 miesięcy poszerzam horyzonty w pytongu i wiem co czujesz. Nie krytykuje
Jeśli przysłowiowym koniem nazywasz cybera, to muszę Cię rozczarować - nie tylko nie zdarzyło mi się go wybielać, ale jestem z nim w permanentnej niezgodzie jeśli chodzi o sposób w jaki się publicznie wypowiada. Ogólnie wszedłem tu po kilku latach nieobecności i jestem wrzodem na
@blacktyg3r: to musi być wielkie poświęcenie i sadomasohizm z twojej strony tak się męczyć i odpowiadać mi skoro masz mnie na czarnej
Jak widać po twoich wpisach bronisz całkowitej niewiewiedzy cybera na temat o którym on i ty nie macie żadnego pojęcia .
Ps cieszę , że masz mnie na czarnej bo twoja obecność absolutnie nic nie wnosi do dyskusji oprócz pordukowania gównoburzy jak powyżej