Aktywne Wpisy
JulianGangol +5
Aha a tak w ogole to nie ma wielkiej roznicy czy Chic keksowal 14 czy 15 latke. Jak sama chciala i nie protestowala to nie ma to znaczenia. Ma jedynie dla sztywnego prawa. Jak typiara miala 15 lat i 1 dzien to juz gitowa tak bo jest legalna a jak miala 14 lat i 360 dni to juz nie gitowa i wielki pedo tak? Bzdura totalna. Jak podstepem nie doprowadzal ja do
Chciałbym się z wami czymś podzielić.
To co się obecnie dzieje na świecie, to realizacja planu który jest zniewoleniem ludzkości, Polaków trzeba wytępić bo rasowo są najwyższym gatunkiem na tej planecie. Rozumiem, że nie jesteście tego w stanie pojąć i być może to dla wielu wydaje się śmieszne. Tylko zaznaczę, że przez nasz kraj przetoczyły się dwie wojny światowe, byliśmy za wszelką cenę eksterminowani, pozbawieni państwa na 123 lata, pewna nacja chce
To co się obecnie dzieje na świecie, to realizacja planu który jest zniewoleniem ludzkości, Polaków trzeba wytępić bo rasowo są najwyższym gatunkiem na tej planecie. Rozumiem, że nie jesteście tego w stanie pojąć i być może to dla wielu wydaje się śmieszne. Tylko zaznaczę, że przez nasz kraj przetoczyły się dwie wojny światowe, byliśmy za wszelką cenę eksterminowani, pozbawieni państwa na 123 lata, pewna nacja chce
Zachęcam do walki z samym sobą, to prostsze gdy jest się pod opieką specjalisty. Początkowo miałem obawy, że otoczenie uzna mnie za wariata wyłącznie dlatego że chodzę do psychiatry, ale jak mam do wyboru to lub zawisnąć, to w sumie na #!$%@? mi dobre opinie? To zawsze można poprawić, a jak już się zabijesz to się nie odzabijesz.
#depresja
@pablomike71: mam nadzieję, że trollujesz. Kiedyś ludzie też cierpieli na depresję i inne choroby psychiczne ale nikt tego nie umiał zdiagnozować ani leczyć. To tak jakbyś powiedział, że teraz ludzie mają większe problemy z zębami bo 100 lat temu do dentysty prawie nikt nie chodził...
@Pudeukocica: to tak jak z lekami, które chyba jednak ci zapisał?( ͡º ͜ʖ͡º)
@Toszeron: nie przestaną, człowiek jest zwierzakiem stadnym i z ewolucyjnego punktu widzenia, aby przetrwał to potrzebuje żyć w grupie, która go akceptuje.
Postanowiłem pójść i zwyczajnie pogadać o swoich problemach, kiedy dowiedziałem się, że cała masa ludzi w firmie chodzi do psychiatry lub psychologa. Tylko własnie, o tym się nie mówi
Byłem w szoku, kiedy dowiedziałem się, że nawet osoby z niesamowitą charyzmą i uśmiechem na twarzy całe 8 godzin w robocie
@Pudeukocica: jakie badania?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pudeukocica: inaczej - pomyśl sobie jakie opinie będą chodziły jakbyś się wyhuśtał, instant wariat, pomyleniec, cienias itp, imo to jest najgorsza opcja jak ktoś się jeszcze martwi o jakąś dziwną "reputację" xD
pjona Miras wszystko będzie ok, nie olewaj
Ja dopiero w piątek mam swoją pierwszą wizyte u psychologa i ze stresu szlag mnie trafia już. Jak wcześniej się przekonywałam że powinnam iść do psychologa, tak teraz mam wrażenie że w sumie to nic mi nie jest i sama sobie poradzę.