Aktywne Wpisy
Viado +42
Ale gniję z ludzi co kupują mieszkania w dużych miastach bo tam "jest co robić". Płacicie gigantyczne pieniądze tylko przez to że nie potraficie sobie sami zagospodarować czasu i nie macie hobby. No bo co niby te duże miasta mają takiego wspaniałego do zaoferowania. Kino, teatr i knajpy? Ileż to razy w roku chodzicie do tego teatru albo kina? Jeszcze rozumiem jak ktoś jest uzależniony od alko i co drugi dzień chodzi
Bubsy3D +219
Ja 173cm wzrostu. Zakolak. Wątłej budowy fizycznej. Dziś wróciłem z mojego kołchozu po nocnej zmianie. Pracuje tam od... w sumie od kiedy pamiętam. To miała być moja pierwsza "prawdziwa praca" i odskocznia do lepszej. Zarobki chłopskie, polskie. Mieszkam z rodzicami. W zasadzie na wynajęcie pokoiku, by starczyło. Kawalerki już słabo. Mam swój pokój więc po co. Dokładam się do opłat. Auto też mam! Srebrny golf V 1.4 LPG. Jak go kupiłem bardzo
#pomocy #psychistra
Zaczęło się od tego, że straciłem matkę, po jakimś czasie zostawiła mnie dziewczyna, nie mogę się z tym uporać, płacze co wieczór, są dni w których jem bardzo duzo, ale są też dni kiedy nie jem praktycznie nic, czuję się wyczerpany, mogę spac ponad 12h, na niczym nie mogę się skupić, kiedy czytam książkę muszę ciągle powtarzać przeczytaną linijkę, bo zapominam o czym była, zrobiłem się bardzo wybuchowy, włosy leca mi garściami, moja skóra wygląda na ciągle zmęczoną, szarą, nie wierzę w siebie, nie mam ochoty wychodzić z domu, robie to gdy tylko muszę, a kiedyś sprawiało mi to radość, we wszystko wątpię, ciągle jestem zmęczony, a to utrzymuje się już kilka miesięcy, ciągły nieprzerwany smutek, ewentualnie udawanie przed innymi, że jest okej. Czy powinnienem zgłosić się do lekarza psychiatry, czy on mi pomoze? (╯︵╰,)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Nie wiem czy do psychiatry, ale złożyć niezobowiązującą wizytę u psychologa nie zaszkodzi. A w międzyczasie popracuj nad odżywianiem i ustabilizuj je.