Wpis z mikrobloga

@Tom_Ja: ogólnie polecam świeży wywiad z Różalem z polsatowskich Skandalistów. Bardzo specyficzny człowiek, ale dobrze się słucha. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 81
@Tom_Ja debil z kolorowanka na glowie, który jedyne co umie to się bić (ty on nie walczyl w mma ale szlo mu c-----o igo nie w------i? xD) który prawdopodobnie nie ma nawet matury.

Wzór do naśladowania dla większości Polaczków
  • Odpowiedz
@Canova: Generalnie, to on był mistrzem wagi ciężkiej jednej z największych organizacji MMA w Europie, po czym zwakował pas.

Gość od lat pakuje mnóstwo pieniędzy w ratowanie porzuconych/maltretowanych zwierząt, więc myślę, że to niezły wzór do naśladowania. Poza tym polecam posłuchać normalnych wywiadów z nim nt. LGBT jak już tak bardzo chcesz.

Ale dla wykopków wystarczy że jest wytatuowany i się bił w klatkach = debil bez matury. Tfu
  • Odpowiedz
Krótkie podsumowanie o co chodzi Różalowi.

LGBT, niech sobie będą, mi oni nie przeszkadzają naprawdę, niech sobie idzie za rękę chłop z chłopem, dziewusia z dziewusią. Niech sobie dadzą przyjacielski pocałunek, nie przeszkadza mi to. Co mi przeszkadza? Przeszkadza mi to obnażanie się, te ich parady z genitaliami na wierzchu, gdzie ja idę na przykład ze swoim pasierbem i on to musi oglądać. Mi to nie pasuje, bo ja jako heteroseksualny facet nie idę ze swoją kobitą, nie idzie ona w stringach, a ja z fujarką zasłoniętą tylko liściem i nie smyram jej po tyłku. My to robimy w domach, niech oni też robią to w domach, wiesz o co chodzi - stwierdził.

Zwróć uwagę, czego oni chcą. Oni chcą równouprawnienia, żebyśmy ich traktowali normalnie, jak wszyscy wszystkich, ale oni powodują sami swoim zachowaniem, że robią z siebie samych debili. Jeżeli oni żądają specjalnych hosteli dla siebie… - dodał.
  • Odpowiedz
  • 4
@Lubie_Budyn
@Kur_Piejak
Itt typowe lemingi, typ moze miec iq podeszwy od buta ale jak zrobi "cos dobrego" to jestescie gotowi brac mu po same kulki.

Kuchcinskiemu tez odpusciliscie bo wplacil 15 kola na jakas fundacje? Narodowcy robiacy bydlo na marszach sa spoko bo raz do roku wysla paczke do jakiejś wioski dzieciecej? Kibole sa ok bo zbieraja kase dla swojego kumpla ktory mial wypadek? Antifa to oszołomy potrafiące bic losowych ludzi w grupach po 15 osob ale sa dajni bo maja w nazwę anty i f-----m?
K---a xD Typ wali wam blache na leb a potem mowi ze pomaga w schronisku dla bezdomnych to calujecie go w reke
  • Odpowiedz