Wpis z mikrobloga

Mireczki,
pytanie do ekspertów: dałem marynarkę do krawcowej, żeby skróciła mi rękawy. Najpierw zapoznałem się z tematem i wyraźnie zaznaczyłem, że zależy mi na zachowaniu proporcji, i kasa nie gra roli. Po odebraniu zobaczyłem, że rękawy skróciła od dołu, zostawiając guziki niecały 1 cm od mankietu, dolny guzik przeniosła do góry, nie tworząc atrapy rozcięcia i nie wypruwając 3 dolnych atrap. Teraz wygląda to totalnie słabo. Czy można to jakoś uratować? Garnitur leżał idealnie i chciałem tylko delikatnie bardziej pokazać mankiet, żeby był totalnie perfect fit. Jestem załamany, bo to ulubiona marynarka. :(

#modameska #kiciochpyta #garnitur #krawiectwo
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@24GHzWireless: Reklamuj, ale będzie ciężko. Pewnie nie miała maszyny do tego i olała. Standardowy problem z randomowymi grażynkami, bardziej szwaczki niż krawcowe - szew strzeli w miarę równy, wiedzy jak powinno być za grosz.
  • Odpowiedz
  • 0
@Xune w pon. będę u niej, ale jutro mam wesele i zabójczo mnie to drażni. Trzeba będzie się przemęczyć. Jakby ktoś miał jakieś sugestie jak to sensownie reanimować będę wdzięczny za sugestie i dzięki za aktualne podpowiedzi.
  • Odpowiedz