Aktywne Wpisy

Sudice +64
Właśnie wróciłam z pracy z Niemiec po półtora miesiąca nieobecności i zauważyłam w koszu na śmieci kilka prezerwatyw, on twierdzi że zużył je do masturbacji żeby nie poplamić się ale nigdy wcześniej tak nie robił, serce mi wyskakuje z piersi chce mi się wyć
#zwiazki
#zwiazki

Bananek2 +60
Myślicie, że polski rząd zdaje sobie sprawę z rozwoju AI i że w ogóle coś takiego istnieje? Albo czy nauczyciele w Polsce wiedzą, że dzieciaki mogą już teraz dzięki OpenAI odrabiać prace domowe?
Wydaje się to jednym z najważniejszych tematów społecznych, a w debacie publicznej cisza jakby nic się nie działo. 99% boomerów nigdy o żadnej technologii z dziedziny machinę learningu nie słyszeli i nie mają pojęcia jakie zmiany już teraz zachodzą.
Wydaje się to jednym z najważniejszych tematów społecznych, a w debacie publicznej cisza jakby nic się nie działo. 99% boomerów nigdy o żadnej technologii z dziedziny machinę learningu nie słyszeli i nie mają pojęcia jakie zmiany już teraz zachodzą.

Chcę kupić sobie boxa, coś pokroju drag kit 2
Ma sens włożyć w niego ello duro z i Just 3 (chociaż na początek, zanim zarobie więcej cebulionów)?
Na co patrzeć przy prawidłowym doborze tanka do samego boxu?
#epapierosy
Dobre boxy na 2 aku: Drag 2, Aegis Legend, Geekvape Nova, Tesla Wye 2, Tesla Punk (ten ostatni dosc ciezki)
A powiesz mi jeszcze co ma znaczenie w dobraniu dobrej góry do boxa? Oczywiście poz tym że musi pasować co jest oczywiste
https://salonrozchmurzonych.pl/forum/viewtopic.php?t=2470
Komentarz usunięty przez autora