Aktywne Wpisy

369zszywek +52
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
źródło: temp_file1107202988411325449
Pobierz
dream_big +206
#chwalesie
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
źródło: temp_file488330230330905341
Pobierz

Odpowiedział Kubica: «Sam od siebie to mówisz, czy też Janusze F1 powiedzieli ci o mnie?»
Odpowiedział Buxton: «Czyż ja Januszem jestem? Kibice i najwyżsi eksperci wydali mi ciebie; coś uczynił?»
Odpowiedział Kubica: «Prędkość moja nie jest z tego świata; gdyby prędkość moja była z tego świata, mechanicy Williamsa walczyliby pewnie, żebym nie był zwolniony przez Januszy; lecz teraz prędkość moja nie jest stąd.»
Rzekł mu tedy Buxton: «Toś ty jest Błyskawica?»
Odpowiedział Kubica: «Ty mówisz, że ja jestem Błyskawica. Jam się na to powrócił i na to przyszedłem na grid, abym świadectwo dał prędkości. Wszelki, który jest z prędkości, ogląda onboard mój.»
Rzekł mu Buxton: «Co to jest onboard?»
A gdy to powiedział, znowu wyszedł do Januszy F1 i mówił im: «Ja żadnej utraty prędkości w nim nie znajduję. Lecz macie zwyczaj, abym wam jednemu przedłużył kontrakt na nowy sezon; chcecie tedy, żebym wam podpisał Pana Kierowcę?»
Znowu więc wszyscy zawołali, mówiąc: «Nie tego, ale Russella!»
A Russell był zbrodniarzem.
RK (88, 107)
#f1 #kubica #powrutcontent #testamentpowrotu