Aktywne Wpisy
WielkiNos +316
Nawet patrząc codziennie na instagramowe trendy wyglądu współczesnych kobiet od zawsze uważałam, że taki instagramowy klon nie ma w ogóle podjazdu do naturalnie wyglądającej wersji kobiety.
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
ZenujacaDoomerka +49
Literalnie zostałam tak pocisnieta przez rodzinke, że mam ochotę na magika.
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
Tak sobie obserwuje uprzedzenia / oczekiwania, które od zawsze mnie przepełniają i zastanawiam się skąd się one biorą. Oczekiwania typu: sesja będzie zawsze miła i przyjemna, będzie tak samo fajnie jak na początku przygody, oczekiwania że ludzie będą mieli RiGCz, teraz będzie już tylko lepiej itp. Potem oczywiście wszystko zawodzi i giniemy w przepaści negatywności. 20 minutowa medytacja z chłodnym wiaterkiem to bardzo miła czynność. Osiągnięcie celów stawianych sobie przed rozpoczęciem tego challenge'u zajmie mi raczej lata, brak spektakularnych postępów jak za czasów poznawania medytacji nie daje zastrzyku motywacji, skąd ją czerpać? Co może być skutecznym paliwem by podsycać nasze codzienne wyzwania i dążenia do celów?
#medytacja #przemyslenia #30dnichallenge #30dnibezprokrastynacji #freakz
Według mnie rozwój na jakiejkolwiek płaszczyźnie i jego widoczne rezultaty, gorzej jak spędzasz nad czymś dużo czasu i ich nie widzisz, aż w końcu się poddajesz.
Tego brakuje
@MondryPajonk: A tak właśnie mam.
Kurcze kiedyś miałem takie coś, a zrezygnowałem pod wpływem innych.
@MondryPajonk: No to wiemy dlaczego mamy tu konta (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)