Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +11
Dobrze, że nikt nie widzi moich notatek o użytkownikach.
Teuvo +19
dobranoc
źródło: 6ff61ebdc3a7777f59a52cd8b3c47f84
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 6ff61ebdc3a7777f59a52cd8b3c47f84
PobierzWykop.pl
2021 rok #bitcoin osiąga cenę 150k$
Holderzy mają zamiar realizować swoje zyski, więc wpłacają kasę na giełdy i próbują wypłacać swoje środki w $ przy tej cenie.
Nagle okazuje się, że większość giełd jest nieprzygotowana na taką inwazję ludzi wypłacających $.
Bo po prostu większość #bitcoin na giełdach to wirtualne zapisy (patrz Bitmarket)
Większość małych giełd w--------a SCREENA z utratą płynności, theter spada na 0,2$
Bitomaty nie wyrabiają, bo w nich jest po około 50tys maks.
Czekam na kontr argumenty.
#bitcoin #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
@goly8622: Już się kiedyś zastanawiałem czy jest jakaś giełda, która ujawnia w wiarygodny sposób jak wyglądają jej zasoby kryptowalut w portfelach w stosunku do aktualnych wpłat klientów - choćby tyle. Nie mówiąc w ogóle o fiatach.
I wydaje mi się że żadna tego nie pokaże. Śmiem twierdzić, że oni przejadają środki klientów (bo to często ludzie młodzi, a
@motaboy: @jurekogorek666:
źródło: comment_0XAu7gzVag1Pno0ztfusOSRH0OhT184N.jpg
PobierzPo co taka pokazówa?
@goly8622: Dokładnie. Jestem tego samego zdania. Ale jak tak patrzyłem na Suszka i go słuchałem przy okazji tego jak się tłumaczył ze sprawy zatrzymania tych 100k to odniosłem wrażenie że to kompletny burak. Taki janusz-taksówkarz-cinkciarz nowych czasów.
Na taki majątek, ludzie pracują pokoleniami, to nie jego wina, że stał się nowobogackim w takim tempie. Sam pewnie byś nie ogarnął.
@unrealandy: sam usunąłeś przecież( ͡° ͜ʖ ͡°)
@goly8622: Czemu akurat 150k? To samo miało potencjał się stać przy każdej innej niższej cenie. I pewnie się dzieje. Każdy będzie miał inną cenę wyjścia/wejścia więc nie powinno się to kumulować.
Wczoraj: przelej mi 1 000 000$ w btc
Dziś: czemu przelałeś mi 900 000$
Jutro aaa ok wszystko wporzo mam już 1 100 000$
@Obruni: Ehe... Jak pokazuje przykład Bitmarket - to może się udać. Oh, wait...
@goly8622