Aktywne Wpisy
SaintWykopek +172
Tynka02 +142
Dobra #!$%@?, to co sie na tym portalu ostatnio dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Jeszcze zbożowe ladacznice i pterodaktyle gody byłam w stanie zaakceptować ale od czasu jak na mikro cała wstążka to defekujące panie/ zoofilia pora powiedzieć sobie dość i opuścić ten upośledzony portal.
#moderacja to #!$%@? żart, ale niczym nasz rząd białek bez jajek wrzuci jakiegoś śmiesznego posta że dobrze jest, dobrze robią i uda że wszystko ok. Nie dość że
#moderacja to #!$%@? żart, ale niczym nasz rząd białek bez jajek wrzuci jakiegoś śmiesznego posta że dobrze jest, dobrze robią i uda że wszystko ok. Nie dość że
Przegryw 26 lvl here z fobia społeczną i depresją. Nigdy nie miałem dziewczyny, z domu wychodzę raz na tygodzień może, #!$%@? mnie ze studiów, ale nie o tym. Nigdy nie pracowałem, utrzymują mnie rodzice, ale ojciec podupadł na zdrowiu i jest na zasiłku. (Ojciec który od najmłodszych lat mnie gnębił i jest współwinny mojego #!$%@?). Planuję wyjechać na #emigracja i zmienić swoje życie, chcę odciążyć starych i mieć swoje pieniądze, chociaż żeby czasem gdzieś pojechać ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie mam żadnego doświadczenia, jedynie język znam. Jaki kraj będzie najlepszy, jaka praca? Jest w ogóle szansa że wezmą takiego spierdoxa jak ja?
#praca
#przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok