Aktywne Wpisy
ChickenDriver2 +27
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Fennrir +101
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
Do rozbiórki oferują się dwa zapachy od Parfums Vintage, które są klonami następujących pozycji:
1. Parfums Vintage Evolution De L'Homme Soir będący klonem Roja Dove Elysium Cologne recenzja w kwocie ~5,7zł/ml
oraz
2. Parfums Vintage Sandal Amber będący klonem Tom Ford Amber Absolute recenzja a jednocześnie pomysł na rozbiórkę dr_love w kwocie ~6,5zł/ml
1. biorę 30ml + flakon
czy @docentkarwinski z 10ml oraz @olrajt z 15ml są nadal chętni? Oraz co na to @CichySzelestOka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. dla mnie 10ml
@dr_love jest zainteresowany 20ml + ewentualny flakon jako pomysłodawca, aczkolwiek jeśli będzie skłonny, to może oddać go jakiejś większej deklaracji.
Pojemność oby zapachów to 100ml, muszą się rozebrać oba, by rozbiórka doszła do skutku. Oprócz tego w niedługim czasie będę miała kilka dodatkowych rzeczy do rozbioru/sprzedania, więc będzie możliwość dobrania czegoś.
#perfumy #rozbiorka
Komentarz usunięty przez autora
1. 35ml
2. 30ml (ewentualnie 20ml)
Komentarz usunięty przez autora
Poproszę 2. 10 ml
Za to polecam Ci spojrzeć w stronę Franck Boclet Tobacco:
https://www.fragrantica.com/perfume/Franck-Boclet/Tobacco-29147.html
Pozostało 25ml jedynki
blind buy powyżej 200pln odpada w moim przypadku, a jak z parametrami tego? nie zależy mi na ogonie, po prostu żeby po kilku godzinach było czuć ( ͡° ͜ʖ ͡°)