Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Piję tu do wszystkich antykatoli, prohomo itp. dlaczego siedzicie w kraju którego zdecydowana większość społeczeństwa ma odmienne od waszego, wąskiego grona normy?
Wołam bo to do was #bekazkatoli #bekazprawakow #lgbt #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Jeżeli ktoś was trzyma siłą to zgłosicie się do jakiegoś trybunału xD
@johny-kalesonny: Nope, Krul aka 4,76% jest jedyny w swoim rodzaju. Nie da się go zaszufladkować ;v
Inna sprawa, że gdyby chodziło tylko o ten drobiazg to temat byłby dawno załatwiony - przykłady z krajów, w których tęczowa sprawa ma się lepiej dowodzą, że to jedynie patent na zrobienie wyłomu w niechętnym społeczeństwie. Wyłomu za którym leci morze chłamu, o którym dziś głośno nie mówicie, bo postawienie sprawy jasno ukatrupiłoby ją na wstępie.
Marsze
@4tek: takie coś powinno być karalne jak kłamstwo oświęcimskie. Nie ze względu na szacunek dla aktywistów dla LGBT tylko ze względu na szacunek dla polskich żołnierzy którzy ginęli najpierw w walkach z armią czerwoną i wermachtem, partyzantów AK, AL i PAL, ofiary łagrów i obozów koncentracyjnych. Powinieneś się wstydzić.
@4tek: No bo istnieje formalizowanie związków dla osób hetero. Dyskryminacja prawna polega na tym, że nie istnieje dla osób homo.
Chociaż, mimo tego że w miastach jest łatwiej żyć w spokoju to są środowiska paradujące swoją odmienność, jakby im brakowało tego wiejskiego bycia na widoku od którego uciekli¯\_(ツ)_/¯
Utożsamiając tolerancję z afirmacją i usuwając konstytuujący ją do tej pory pierwiastek niechęci próbuje się wymazać ze słowników i głów całych społeczeństw te wspaniałą - minimalizującą napięcia społeczne - postawę oznaczającą zgodę na istnienie i funkcjonowanie czegoś, co nam się otwarcie nie podoba. Wyciągając "wolność słowa"
@4tek: śmieszna nazwa na przemiany językowe
@PajonkPafnucy: jakieś 30% Polaków uczestniczących w mszy to jest wąskie grono, jakkolwiek kościół katolicki do swojego grona zalicza nawet ludzi po apostazji.