Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Rad-X +648
Nie zapominajmy podziękować autorce sukcesu wyborczego #lewica, pani minister do spraw równości i rowniejszosci, pani Kotuli.
Życzymy podobnych sukcesów w ministerstwie
#wybory #bekazlewactwa #polityka
Życzymy podobnych sukcesów w ministerstwie
#wybory #bekazlewactwa #polityka
https://dziennikbaltycki.pl/kolejny-wypadek-na-sciezce-rowerowej-przy-ul-morskiej-w-gdyni-w-slupek-uderzylo-kilkuletnie-dziecko-wideo/ar/c1-14328849
#gdynia #rower #ciekawostki #bombelek
To, że zarządca powinien beknąć -- to sprawa bezdyskusyjna.
Ale w tym przypadku -- to też mandat dla pani bo dziecko chyba jeszcze za młode na jazdę DDR.
@dobry_dzemik: Gdyby jechał chodnikiem też czeka na niego niespodzianka, zarządca drogi pomyślał o wszystkim ;)
Pisałem gdziekolwiek, że nie?
Chcesz powiedzieć, że argumentacja "ta DDR nie spełnia wytycznych ministerstwa, jest niebezpieczna, dlatego mogę złamać przepisy i wjechać z za młodym dzieckiem na tą niebezpieczną DDR"?
Czy jak?
@RobertKowalski: Kamerkę i mandaty dzień w dzień walić. Mają tajniackie radiowozy z osprzętem
@abraca: Obawiam się, że ten słupek jest zgodny z tymi przepisami. Przepisy wymagają jedynie, by miał 10 centymetrowy pasek odblaskowy na sobie i tyle (na podstawie komentarzy @Line-Storm z jego poprzedniego wpisu - #1 i #2):
@Polinik: odniosłem się tylko do pierwszego zdania. Zarządca powinien beknąć, bo niezgodnie z zaleceniami zrobił, ale nie beknie bo to tylko zalecenia.