Wpis z mikrobloga

Najmilsi, chcieliście kolejny film więc oto macie.
Wrzucam jako osobny wpis by można było łatwo odszukać pod tagiem #f1pro w przyszłości.

Pełen tzw Side by Side, bez dopasowywania pozycji na torze z uwzględnioną telemetrią.
Dźwięk bolidu i radio ustawione jest tym razem u Russella.

@Ronix wołam dodatkowo bo chciałeś.

#f1 #kubica
#f1pro
Shewie - Najmilsi, chcieliście kolejny film więc oto macie.
Wrzucam jako osobny wpis...
  • 14
  • Odpowiedz
@matchius: tutaj lepiej widać bo dopasowałem 1:1 pozycje bolidu na torze więc możesz ocenić kto i jak podchodzi do zakrętów i na jakiej prędkości i jakich kombinacji używa gaz-bieg-hamulec.
Shewie - @matchius: tutaj lepiej widać bo dopasowałem 1:1 pozycje bolidu na torze wię...
  • Odpowiedz
@Shewie: Chiałoby Ci się ogarnąć takie porównanie z Hamiltonem? KUB vs HAM? Wczoraj ludzie twierdzili, że z tej gównotelemetrii wynika, że styla mają podobny.
  • Odpowiedz
@bykomstop: na reddicie napisali że Kubica ma ewidentnie setup z nastawieniem na mniejszy docisk dlatego nie tracił w pierwszym sektorze ale w ostatnim to ustawienie dało się we znaki. Russell miał mniejsze predkosci maksymalne przez wiekszy docisk dlatego bolid wydawał sie przylepiony.
  • Odpowiedz
@Shewie dziwne. Na takim torze samochód ustawia się na maksymalny docisk. Jeżeli w bolidzie Kubicy było inaczej to znaczy że musieli iść na jakiś kompromis.
  • Odpowiedz