Wpis z mikrobloga

Beka z tego Pol'and'Rock. Już dwójka ludzi zmarła. No ja rozumiem się dobrze bawić, poszaleć, ale przecież tam same najgorsze elementy i zwierzęce instynkty. Sranie i sikanie do kałuży, gdzie potem reszta się tapla, a niektórzy pija wode. Brak zmiany ubrań i bielizny, niemycie się, ćpanie dopalaczy, picie tanich win, nosiciele HIV i inne tego typu cuda. Nie wspomnę o demolowaniu pociagów w trakcie podróży, bywa przewaga strat nad zyskami PKP, bo przecież i tak połowa nie ma hajsu i jedzie na gape, a druga połowa kupi bilet za 10-15 zł, ale #!$%@? pół wagonu XD

Dlaczego ludzie tak bronia tego festiwalu, a np pluja na sebików-kiboli, co zrobia burde na osiedlu lub w lesie sie pobija? XD Przecież najgorsze zwierzęce zachowania sa wlasnie na Woodstocku. W zyciu nie pozwoliłbym, żeby kiedyś moje dziecko pojechało na taki festiwal. Z szacunku do własnych rodziców, młodzież powinna powstrzymać swój młodzieńczy bunt i zachować resztki godności ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#heheszki #woodstock #brudstock #4konserwy #takaprawda #polandrock
  • 52
  • Odpowiedz
@Wilczek03: ale wiesz ze w takim Szczecinie tez dzisiaj pewnie umarly ze dwie osoby? i to jednego dnia, a nie przez trzy. Tam jest pol miliona ludzi, straszne, ale prawdziwe, ze ktos statystycznie umrze
  • Odpowiedz
@arkagham kolejny. A czy na Woodstocku są szpitale, hospicja? Porównujcie miasta czy jest masa osób chorych na nowotwory czy umiera z powodu wieku do imprezy masowej kilkudniowej. Jakoś na Opener nie było tyle śmierci.

Nie ma 500tys osób, sam owiak mówi o 200tys
  • Odpowiedz
@EpicElion: trzeba by zdefiniować czym jest "atmosfera" oraz czy zbiorowe biwakowanie z elementarnym brakiem higieny, paskudnym jedzeniem i kolejkami do wszystkiego tworzy ową atmosferę. Muzyki się nie czepiam bo gusta są różne
  • Odpowiedz
@Wilczek03: 90% ludzi na Woodstocku to najgorszy margines polskiego społeczeństwa, gdyby się jakoś pozbyc takiej patologii z kraju to od razu nasze państwo poszłoby do przodu
  • Odpowiedz
Nie ma 500tys osób, sam owiak mówi o 200tys

@DawajDawaj: żeby wojewoda i pis nie pociągnęli go do odpowiedzialności. jak było prodigy i słynna akcja z rozstawianiem bramek to oficjalna liczba uczestników wynosiła tyle ile sprzedano w sumie biletów pkp i relacji wojewódzkich, inaczej by wyszło ponad milion ;]
  • Odpowiedz
Chcesz powiedzieć, że sprzedali ponad milion biletów :)?

@Arriva: polecam intensywną naukę czytania ze zrozumieniem

liczba uczestników wynosiła tyle ile sprzedano w sumie biletów pkp i relacji wojewódzkich, inaczej by wyszło ponad milion ;]
  • Odpowiedz
@Zatwardzenie: Mówię teraz o czymś innym. Pytam z ciekawości, bo nigdy tam nie byłem i nie będę. Czy chcąc jechać na wood muszę kupić wcześniej karnet bilet czy co tam serce zapragnie by dostać się na teren festiwalu i każdy wchodzi na szczery uśmiech :)?

Edit: już nie ważne. Szybciej w internecie sprawdziłem, że wchodzi się na szczery uśmiech niż ty odpowiedziałeś na moje pytanie...
  • Odpowiedz