Aktywne Wpisy
DragonBreath +17
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
meemphis11 +1
Dlaczego ludzie tak bronia tego festiwalu, a np pluja na sebików-kiboli, co zrobia burde na osiedlu lub w lesie sie pobija? XD Przecież najgorsze zwierzęce zachowania sa wlasnie na Woodstocku. W zyciu nie pozwoliłbym, żeby kiedyś moje dziecko pojechało na taki festiwal. Z szacunku do własnych rodziców, młodzież powinna powstrzymać swój młodzieńczy bunt i zachować resztki godności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #woodstock #brudstock #4konserwy #takaprawda #polandrock
Nie każą ćpać i się zabijać xD
@EpicElion: najsłabszy tekst świata..
Nie ma 500tys osób, sam owiak mówi o 200tys
@DawajDawaj: żeby wojewoda i pis nie pociągnęli go do odpowiedzialności. jak było prodigy i słynna akcja z rozstawianiem bramek to oficjalna liczba uczestników wynosiła tyle ile sprzedano w sumie biletów pkp i relacji wojewódzkich, inaczej by wyszło ponad milion ;]
@Arriva: polecam intensywną naukę czytania ze zrozumieniem
Edit: już nie ważne. Szybciej w internecie sprawdziłem, że wchodzi się na szczery uśmiech niż ty odpowiedziałeś na moje pytanie...