Aktywne Wpisy
Meregle +945
Najgorszy styl prowadzenia rozmów polegający na ciągłym przerywaniu i zagłuszaniu rozmówcy.
Chłop zadaje pytanie i gdy słyszy że rozmówcy idzie dobrze to albo przerywa i zagłusza albo szybko zmienia temat i jakimś komentarzem bagatelizuje odpowiedź. Nic konkretnego z jego wywiadów dowiedzieć się nie da, bo on z wywiadu robi dziennikarski freak fight. Ludzie go chyba oglądają tylko dlatego żeby zobaczyć jak ich przeciwnik polityczny sobie nie radzi z jego tanimi zagrywkami.
Żałosny
Chłop zadaje pytanie i gdy słyszy że rozmówcy idzie dobrze to albo przerywa i zagłusza albo szybko zmienia temat i jakimś komentarzem bagatelizuje odpowiedź. Nic konkretnego z jego wywiadów dowiedzieć się nie da, bo on z wywiadu robi dziennikarski freak fight. Ludzie go chyba oglądają tylko dlatego żeby zobaczyć jak ich przeciwnik polityczny sobie nie radzi z jego tanimi zagrywkami.
Żałosny
SzubiDubiDu +221
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Po kilku latach wróciłem do gry, zacząłem jakąś grę w single player tylko oczywiście zapomniałem pozwolić na komendy w ustawieniach. Chciałem grać survival, a komend używać w razie jakiegoś problemu, no i właśnie mam taki problem- spędziłem w tym świecie kilkanaście godzin, znalazłem wioskę tyle że prawie wszyscy wieśniacy w tej wiosce wymarli już, został tylko jeden. Da się zmienić jakoś ustawienie świata, żebym mógł sobie na creativie zrespić trochę osadników? Jak nie, to znacie jakieś sposoby żeby ich stworzyć? Przenieść ich w jakiś sposób z innej wioski? Tylko jak?
Inb4 Wioska jest oświetlona i otoczona murem, ale wydaje mi się że wieśniacy zdechli podczas najazdu, nie wiedziałem że razem z tymi zwykłymi kusznikami potem ci czarownicy (zwał jak zwał) będą atakować, oni respili takie latające moby, i pewnie te moby mi powybijały osadników, bo przechodzili przez ściany do domków
Komentarz usunięty przez autora