Wpis z mikrobloga

Super klimacik w pracy. Pracuje z samymi #rozowepaski z każdą dobrze się znam, każda OCZYWIŚCIE zajęta, nawet te bardzo młode...trochę żałuję że będę musiał zmienić pracę, nigdzie nie nauczyłem się tak kontaktować z przeciwną płcią jak właśnie tutaj.

W kolejnej pracy pewnie sami faceci będą i skończy się gapienie w cycki i dupę z 5cm (,).

Najlepsze jest to że jestem tu postrzegany jako wygryw xD a tymczasem chciałem zostać wygrywem tutaj....ale nic się nie udało, #przegryw to klątwa, nawet otoczony dziewczynami na co dzień nic mi nie dało. W sumie mieć pecha, żeby w śród prawie 20 dup nie było żadnej singielki to jest gorzej niż tragedia.

Czas wracać chyba na #tinder tylko nie wiem po co
  • 7
@smk666: O to się Mireczku nie bój, akurat o swój ryj to ja się nie martwię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Marcinowy: Bo #!$%@? zarobki i brak finansowych perspektyw na przyszłość, dlatego trza zmienić

@Mest666: Tylko że to nie jakieś tam p0lki witaminki i inne gówna które znajdziesz na tinderze ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Torchlight: A #!$%@? mam na te pedalskie
O to się Mireczku nie bój, akurat o swój ryj to ja się nie martwię

@Pralko-suszarka:
Ale gdzie ja o twoim "ryju" pisałem? Chodzi mi i o to ze jak laski są w szczęśliwych związkach/narzeczeństwach/małżeństwach to nie mają problemu z normalnym gadaniem z facetami. Dopiero jak są same to #!$%@?ą selekcję już na wstępie i jak się nie spodobasz to nawet o #!$%@? pogodzie z tobą taka nie pogada.