Wpis z mikrobloga

#samobojstwo #przegryw #ciekawostki

Tak sobie rozmawiam ze znajomkiem. Mam takie pytani ile mirków np za 800-900zł było by chętnych odejść do krainy wiecznego spokoju. Najważniejsze to bezboleśnie i bez problemowo. Kładziesz się wygodnie i odpływasz w kraine edenu. Pytam szczerze bo uważam ,ze w przyszłości to będzie bardzo dobry biznes. Oczywiście firma oferowałaby rożne pakiety z wycieczkami szalonymi przygodami. Jednak jak wszystko ma swój koniec i początek wycieczkowiczka miałby tez i koniec.

Klienci to osoby zdesperowane tonące w kredytach i przede wszystkim osoby ,które cierpią na nieuleczalne choroby. Rozwiązanie redukowałoby szkody społeczne ,które wywołują samobójcy kiedy dokonują swojego czynu.

Oczywiście możliwości były by przeróżne np nad wielkim jeziorem nad morzem w górach czy też na pięknej polanie. Lub po prostu kulturalnie w domu.
a-lexis - #samobojstwo #przegryw #ciekawostki 

Tak sobie rozmawiam ze znajomkiem. ...

źródło: comment_PuDDEvZ6oCLOzEBkZj58kWKZmiPSI9Jz.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzerstwaBulka: wszystko można obejść prawnie oczywiście decyzje musi podjąć klient my mu tylko udostępniamy nasze narzędzia. Zgodnie z prawem nie mozna pomagac w zaden sposób ale mozna wysłać paczkę oraz inne przybory zamówić z innych firm. Czy też spędzic szalony wieczór z uzywami kobietami i innymi bajerami.
  • Odpowiedz
@a-lexis: Pierwsza sprawa - jeśli ktoś chce odebrać sobie życie, ostatnie, o czym myśli to imprezy i n-------i. Po drugie, koszt w pełni bezbolesnego samobójstwa na własną rękę to około 200-300 złotych. A po trzecie - takie firmy już dawno istnieją i całkiem nieźle sobie radzą na tym polu.
  • Odpowiedz
@CzerstwaBulka: będzie sie to zmieniać i popularyzować. Społeczeństwo coraz słabsze jest. Chorób coraz więcej. Ludzi ,którzy nic nie osiągną również. Ogólnie zauważyłem ,ze coraz weicej ludzi mysli o samobójstwie. Swiat zapier$la juz tak szybko ze nie każdy chce jechać w tym pociągu. no i przede wszystkim robotyzacja,która będzie wypierała ludzi.
  • Odpowiedz
@skatecik1: to tylko rozmowa. Wiadomo na taki biznes potrzebne byłyby ogromne pieniądze PRZEDEWSZYSTKIM lobbysci trochę uproszczenie prawa itd. Spokojnie w samej poscie mysle ,ze ze 500 tysiecy osób byłoby potencjalnych klientów.
  • Odpowiedz
@a-lexis: Pytalem o zdrówko stary, wiadomo, jak człowiek sie c-----o czuje to i samobój w głowie, latałem upaprany prochem jak j----y obwieś to miałem p-------e w głowie. Ale już nie latam w sztosie jak nie człowiek i pod kopułą lepiej, bedzie git mordo
  • Odpowiedz
@skatecik1: izi nic nie brałem to czysta rozmowa. Ja tego biznesu bym nie pociagnał brak kapitału ale ten kto by w to wszedł mysle zarobiłby przeogromne pieniądze.
  • Odpowiedz
@a-lexis: Jedyna fantazja to odejść spokojnie, we śnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kładę się do kapsuły, wciskam przycisk i wylogowanie. W tej chwili uważam, że przyjemność mogłaby kosztować spokojnie ok 4 tys, jednak dla dobra społeczeństwa cena powinna nie być zaporowa. Tysiąc na polskie realia byłby uczciwą ceną ;)
  • Odpowiedz