Aktywne Wpisy
Kibice Realu to jest dla mnie odklejka zupełnie innej kategorii. Cały mecz klepani jak pośladki striptizerki, dogrywka na czas jak szczury i tylko autobus a teraz czytam NAJLEPSZY KLUB, CZAMPIONS MENTALITY, CARLO NAJLEPSZY TRENER xD
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
Linnior88 +2
Czy moglibyście założyć rodzinę z prostytutka jeśli okazałaby się wspaniała rodzinna kobieta ?
Bo rzeczywiście prezes MPK Wrocław musi jechać do Niemiec pilnować tej produkcji, a nie może wysłać kogoś z normalnymi papierami, żeby to sprawdził. Co on tam doglądać? Czy przypadkiem śrubek źle nie wbili ;) Wiadomo, że to wizyta dla samego wizytowania ale skoro sam Prezes pisze: "Mam fajną pracę" no to niech się nie dziwi, że ktoś go wyśmiewa.
(Jakby kto nie wiedział Przemysław Filar był wcześniej prezesem Towarzystaw Upiększania Miasta Wrocławia)
@Reepo @mroz3 #wroclaw
Komentarz usunięty przez moderatora
Co robi więcej od ciągłego spamu na Facebooku jakie to auta są złe i komentarzami w stylu "Żądamy buspasa na legnickiej" xD
@Tommy__: Pochwal się co Ty zrobiłeś dla miasta.
Urban carda doladowalem miesiąc temu na kolejne pół roku więc nie trafiłeś ¯_(ツ)_/¯
Z nim się nie da dyskutować w wielu kwestiach. Chociażby właśnie Solpolu albo jak dajesz argumenty na temat taboru to zawsze jest jedno i to samo. Od czegoś trzeba zacząć. Owszem trzeba ale z jakimś planem. A tego obecnie w działaniach
@Tommy__: Nikt nie mówi, że mają tylko złe pomysły tylko przez te gównoburze i brak słuchania jakichkolwiek sensownych argumentów odrzuca.
BTW. Myślisz, że robisz komuś łaskę, że możesz poprzeć jakieś pomysły? Po co ten nic nie znaczący fragment wpisu?
Komentarz usunięty przez moderatora