Aktywne Wpisy
Sylvio19 +77
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
ChamskoCytuje +1260
Co za patologia w tej Polsce. Dziś w Biedronce jest promocja 12+12 piw gratis. Dopiero 10 rano a już zapijaczone czerwone mordy pakują pełne wózki piw XD oczywiście musiałem przez to jechać do biedronki 10km dalej, bo u mnie wszystkie już były wykupione.
#patologiazmiasta #patologiazewsi
#patologiazmiasta #patologiazewsi
W skład zestawu wchodzą:
- słuchawki bezprzewodowe Savio TWS-04 z power bankiem - możecie je obejrzeć tutaj -> link
- dodatkowe 2 pary wkładek silikonowych
- i nowość w naszej ofercie słuchawek - 1 para wkładek piankowych, które idealnie wygłuszają i poprawiają dźwięk
- kabel do ładowania, instrukcja i pudełko
Zasady?
1. Zaplusuj ten wpis
2. Dodaj #savio do obserwowanych
3. Zwycięzca wyłoniony zostanie jutro o godzinie 11:00:00
Zielonki mogą brać udział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Napiszcie w komentarzu czy używacie lub używaliście naszych produktów i zaznaczcie w ankiecie czego Wam brakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-----------------------
Nasze produkty możecie zobaczyć na stronie www.savio.net.pl
Przykładowa cena słuchawek TWS-04
Nasz FB - SAVIONETPL
#gadzety #cebuladeals
Czego brakuje Ci w piwnicy?
Komentarz usunięty przez autora
@SAVIO_multimedia napewno wszyscy przy płocie będą ☺️☺️☺️
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście tylko nasrać na środku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziewczyny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
( ͡€ ͜ʖ ͡€)