Aktywne Wpisy

wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma

Sejmita +8
#primemma #famemma #pandoragate #polskiyoutube #kontenerynamleko #danielmagical
Jak Jaca wygra to pokażę legendarny filmik jak biorę sobie swojego suta do buzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak Jaca wygra to pokażę legendarny filmik jak biorę sobie swojego suta do buzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Strasznie mi się ten szajs podoba, głównie przez joysticki. Ale brakuje kilku moich gier :/ (Nie widzę na ten moment opcji bez rozbierania, żeby można było coś dograć)
/Czy jednak Rpi z Retropie?/
#atari #retrogaming
Chyba, że chcesz kupić i trzymać w laminacie bo jak odpalisz to się zawiedziesz :)
Chciałem tego nowego NESa mini kupić i czytałem, zastanawiałem się ale zamknięta platforma na 20 gier które akurat mi nie pasują spowodowało, że podjąłem inne działania. Zbudować sobie mini automat arcade na retropie.
Jeśli chcesz grać, zmontuj sobie coś na retropie. Poszukaj takiego Joya i sprawdź czy można podpiąć, strzelam w ciemno, że fani
Komentarz usunięty przez autora
Teraz sobie kupiłem laptopa 386 i będę odpalać gry... jak go uruchomię wreszcie ;)
Ja p*****e co to były za czasy, że nawet o sieci się nie marzyło/wiedziało.
@szczesliwa_patelnia: spoko, jak pamiętam były jakiś rozkminy na ten temat zaraz po premierze ale i tak teraz lepiej złożyć kosolke na RPi i mieć naście systemów.
Chyba Sony z PS1 tym nowym mini poszło jeszcze lepiej, arm(?) i emulator open source wgrali :)
@szczesliwa_patelnia: może to https://www.amazon.com/Pc-Controller-Wired-retro-link-Personal-Computer/dp/B00IIO4G8W wygląda retro a ma usb
za to na ps mini jest emulator 2600 i 7600 (szkoda ze nie nornalnego atari to bym sobie pogral w polskie gry) - sciagnalem river ride dziala
nie, to sie nie oplaca, nie ta wersja