Aktywne Wpisy
Quazu +120
Co za #!$%@? #!$%@? wymyśliła że jak się wepnie kabel do ładowania w te słuchawki to nie można z nich korzystać, przecież to nie jest w żaden sposób uzasadnione technicznie, padnie mi bateria i mam po muzyce, nawet jak siedzę przy ładowarce.
zalozylemkonto +589
Sobota, 5:55 chłop zadowolony nad jeziorem na spacerze
- Ej Seba, czekaj, przecież oni piszą, że ta kobieta na zdjęciu została pobita przez policje gdy próbowała odbić z rąk policjantów swojego gacha za to że bił uczestników marszu.
Eeeee...
- Do tego to sami członkowie Marszu zwrócili na to uwagę.
Dobra, nieważne, LEWACTWO ZAORANE, WIELKA MANIPULACJA!!!
#neuropa #bekazprawakow #bialystok #urojeniaprawakoidalne #lgbt
@rzep: Nie przeszkodziło to manipulacji Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych.
Co udowodniono ci w znalezisku gdzie kłamliwie pisałeś 'Po prostu to zdjęcie krążyło bez kontekstu po internecie'
Tu dowód jak to 'krążyło bez kontekstu po internecie':
Możliwe. Czy ja odpowiadam za ten ośrodek? Czy on reprezentuje całe "lewactwo"? Całe środowisko LGBT?
Tego samego dnia miałeś setki manipulacji z prawej strony mówiących o tym jak to "geje prowokowali" a pobicia były "ustawione".
Tutaj jednak problemu nie zauważyłeś.
Mogli spokojnie dodać np. ten filmik zamiast zdjęcia i przekaz byłby ten sam:
W znalezisku wypisujesz bzdury o krążeniu po internecie bez kontekstu więc prostuje ci kolejne bzdury pokazując faktycznie jak było.
"A i jeszcze jedno. OMZRiK użył tego zdjęcia jako ilustracji do całości wydarzeń w Białymstoku, na które mamy setki dowodów w postaci reszty zdjęć i filmów. Nie opierał swojego wpisu tylko na tym jednym zdjęciu."
A to już manipulacja rodem z wyborczej,
@asterrr: Nie pokazujesz. Pokazujesz tylko, że OMZRiK użył tego zdjęcia do zilustrowania swojego posta. To jedno zdjęcie nie jest jedynym dowodem na brutalność i zbydlęcenie protestującej psychoprawicy w Białymstoku, więc nie do końca widzę tą wielką manipulację.
Ja rozumiem jakby to było jedyne zdjęcie z tej imprezy i tylko na jego podstawie starano się budować narrację o brutalności protestujących. Ale tak nie
Mogli, ale chęć gry na emocjach była większa i przez to wstawili osobę spoza marszu lgbt przedstawiając i opisując nieprawdziwie co jest manipulacją i po to jest mój wpis oraz tamto znalezisku, które tak chcecie razem z artpopem zakopać.
Ale gdzie tu "manipulacja"? Manipulacją byłoby celowe kłamanie w celu przedstawienia wydarzeń innych niż w rzeczywistości. A tutaj tego nie ma - w Białymstoku doszło do rozrób a protestujący atakowali i bili członków Marszu.
OMZRiK nie wiedział, że zdjęcie przedstawia kogoś innego, więc nie manipulował. Nie manipulował też w tekście, bo przecież to
O tym jest znalezisko, o manipulacji i nieprawdzie.
Powtarzam, że to wcale nie tłumaczy ani nie zaprzecza temu co tam wyprawiali kibole.
Emocje powinny powoli się studzić więc można na spokojnie ocenić co było prawdą, a co nie.
Tu jest pokazana manipulacja i to wszystko.
@asterrr: Ale to nie jest fake news... To jest złe zdjęcie dodane do wpisu, który mówi prawdę.
Jakby OMZRiK opisywał to zdjęcie jako "Panią Beatę, lat 20, pobitą przez złych narodowców" to przyznałbym Ci rację. Ale wpis odnosi się ogólnie do wydarzeń w Białymstoku a zdjęcie było tylko ilustracją.
@asterrr: Czyli uczestniczy kontrmanifestacji nie atakowali uczestników marszu równości?
@shiromaru omzirk tyle razy bezpodstawnie kłamał i wycinał sytuację żeby pasowało pod jego ideologię że jako zrodlo jest po prostu gowniane i nie należy mu ufać
@ButtHurtAlert: Ja z tym nie dyskutuje.
@prawa_reka_sorosa: Jakbyś przeczytał moją odpowiedź w całości to byś wiedział, że nigdy tego nie pisałem.
@asterrr: A gdyby tu staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu jeszcze nie było, a dzisiaj już by był, to wtedy wy byście tę staruszkę przejechali, a to być może wasza matka!
@asterrr: To co jest nieprawdziwego w artykule?
Czy po usunieciu tej informacji, czytelnik bedzie mógl wyciagnac inne wnioski?