Szafa, ale brakuje Ci konsekwencji, zapomniałeś wyłączyć komentarzy na innych social mediach. Mimo, że rzadko kiedy komentuje filmy kogokolwiek na youtube, tak niesamowicie w------a mnie ta "cenzura" na #mocnyvlog . Wystarczyło prowadzić kanał jak za starych lat i ogarniczać do minimum ujęcia z prywatnych spotkań. Domyślam się, że nikt z moich znajomych nie byłby szczęśliwy gdyby wrzucał ich n--------h do sieci. Jednak jest to tylko kolejna manipulacja i odwracanie kota ogonem. Niestety, ale po 6 latach muszę podziękować panu Marcinowi za współpracę. Nie sądziłem, że to nastąpi, ale cóż. Wam polecam to samo, tutaj już się nic na plus nie zmieni.
Wystarczyło prowadzić kanał jak za starych lat i ogarniczać do minimum ujęcia z prywatnych spotkań.
@stresS: No nie, gruby wie, że ma p--------e u ludzi przez jego p-----------o, choćby te z dzisiaj. Nie wiedzieć czemu przypomina mi to aferę sprzed lat tej d--y z #wobecobiektywu która straciła dziesiątki tysięcy widzów przez scam, który reklamowała. Co prawda wrzuca nowe filmiki, ale pod każdym wypominają jej tę aferę i złapkowują
@cooles: Ale wszystko się zaczęło tak naprawdę od niepotrzebnego wymyślania przy odstępstwach od FFD, jest wolnym człowiekiem i nikt nie każe mu się tego trzymać, ale po co te ściemy na sile i szukanie wymówek.
@stresS: No nie, gruby wie, że ma p--------e u ludzi przez jego p-----------o, choćby te z dzisiaj.
Nie wiedzieć czemu przypomina mi to aferę sprzed lat tej d--y z #wobecobiektywu która straciła dziesiątki tysięcy widzów przez scam, który reklamowała. Co prawda wrzuca nowe filmiki, ale pod każdym wypominają jej tę aferę i złapkowują