Wpis z mikrobloga

Szafa, ale brakuje Ci konsekwencji, zapomniałeś wyłączyć komentarzy na innych social mediach. Mimo, że rzadko kiedy komentuje filmy kogokolwiek na youtube, tak niesamowicie w------a mnie ta "cenzura" na #mocnyvlog . Wystarczyło prowadzić kanał jak za starych lat i ogarniczać do minimum ujęcia z prywatnych spotkań. Domyślam się, że nikt z moich znajomych nie byłby szczęśliwy gdyby wrzucał ich n--------h do sieci. Jednak jest to tylko kolejna manipulacja i odwracanie kota ogonem. Niestety, ale po 6 latach muszę podziękować panu Marcinowi za współpracę. Nie sądziłem, że to nastąpi, ale cóż. Wam polecam to samo, tutaj już się nic na plus nie zmieni.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wystarczyło prowadzić kanał jak za starych lat i ogarniczać do minimum ujęcia z prywatnych spotkań.

@stresS: No nie, gruby wie, że ma p--------e u ludzi przez jego p-----------o, choćby te z dzisiaj.
Nie wiedzieć czemu przypomina mi to aferę sprzed lat tej d--y z #wobecobiektywu która straciła dziesiątki tysięcy widzów przez scam, który reklamowała. Co prawda wrzuca nowe filmiki, ale pod każdym wypominają jej tę aferę i złapkowują
  • Odpowiedz
  • 2
@cooles: Ale wszystko się zaczęło tak naprawdę od niepotrzebnego wymyślania przy odstępstwach od FFD, jest wolnym człowiekiem i nikt nie każe mu się tego trzymać, ale po co te ściemy na sile i szukanie wymówek.
  • Odpowiedz