Wpis z mikrobloga

Awizisie dzisiaj Poniedziałek czas na rym.[Start] Mateu nadal w rowu się przewraca bo ma po harnasiu kaca [End].
Bu ha ha ha dobra już starczy bo mnie brzuch boli. Dzisiaj #transkrypcjategotypu sprawie wykoppeel i karachan orgie.
A raczej #uszatyrolmops ostrzega przed Wykop pl i Karachan org. Beeeeeenc. Am sory jedno e zgubiłem Beeeeeeenc.

No witam.. Mam pytanie kto kuwa stworzył wykop peel i karachan orgie
jakiś chyba debil który.. nudzi sie. I co tam w tych stonach same bzdety i same #!$%@? obgadywanie i co to za #!$%@? strona co ?
Nie umiecie innej stworzyć strony #!$%@?, a nie jakieś #!$%@? #!$%@? kh kakarakanorgie i wykoppeel.. to ktoś musiał nieźle być #!$%@? napiedolony żeby #!$%@? takom stworzyć strone.
Jako wykwykop i jako karachan orgie. Jaki ćpun to pozakładał...
Może się #!$%@?ście i raazem zaczliście tworzyć te dwie stony. Dobre.
Jakoowy użytnicy jutjub mówie ży o tym wykopie którzy którzy wyt zrobili itam oszmieszają wszytskich ludzi z jutjub.
I jeszcze forum comówiem karachan orgie. Uważajcie na te dwie stony. Bo się podkłądają pod fałszywe dane i pisze do wa piszą jakieś ludzie że niby chcą pomu wam pomóc.
Gówno prawda. Bopóźiej wystawiają na forum harakan abo na wykoppeel wasze rozmowy filmiki przerobione już i to są #!$%@? #!$%@?.
Widzicie ? Wykoppeel TV #!$%@? [XD]. Dobre to jes. Możemmm zmieńcie nazwej tej stony i tego forum waszego bo to jusz nas znudziło.
Wykoppeel. Śmiać mi sie chce z wykopu jakiegoś. Co ? ktoś was #!$%@?ł że wy nazwaliście wykoppeel [XD] ? Albo karachan.
Przeztam na wszyskim na forum patrze aż śmiać mi się chce co wy #!$%@? piszecie jakie filmiki wystawiacie.
Dobree. Może ja też tak sklonuje te wasze strony. Słałszuje iwasze stony i podmnienie nazwt wasze i tesz bede miał swoja stone.
Dobra rzecz. Musze to wykombinować faktycznie. Wy jako użytniczy pilnujcie się tych dwóch stron którzy atakujom was i niby chcom pomóc was. Wam.
Waśnie widać jak chcecie #!$%@? pomagać. Podkładacie się poda waszywe dane i #!$%@? że chcecie tam pomóc.
Was #!$%@? już znam z wykopu i kakarakanorgie #!$%@?. Wy chcecie pomóc... Wy sie kopiujecie ny rozmowy zgg i na forum wystawiacie.
Albosie poddajecie pod jakieś loginy które wogóle są fałszywe nazwy wogóle fałszywe o. Pokażcie lepiej mordy swe a nie..
TszWykoppeel to #!$%@?ć ich i harachanorgie też ich #!$%@?ć. Dwie stony są #!$%@?. Jako wy hejterzy też jesteście #!$%@?.
Wy jako użytniczki pilnujcie się tych dwóch ston i hejterzy stworzyli to sobie ise jaja robią z was.. bo nie mają co #!$%@? robić.
Podrapcie się po jajach hejterzy [XD] a nie tworzycie #!$%@? strony. Nara.

#bonzo
WsmietnikuNiby - Awizisie dzisiaj Poniedziałek czas na rym.[Start] Mateu nadal w rowu...