Aktywne Wpisy
olcayn +289
Myślicie, że beka0 to szczyt bezczelnego rozdawnictwa? To patrzcie #!$%@? na to XDDD
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
Kompromitacja wiejskiego cw[ ]ela.
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
#zalesie #przegryw #samochody
a co do uszkodzeń to zawsze mogło być dużo gorzej (lampy, zaczepy lamp, chłodnica, pas przedni, zderzak), a tak tylko szukaj maski w kolorze i można śmigać dalej (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
A km sporo, co weekend 45 km w tą i spowrotem plus każdego dnia objazd po hurtowniach po całym mieście. Nie uważam się za doświadczonego kierowcę, mam 22 lata, po prostu podkreśliłem że mój pierwszy wypadek
tak to teraz rzuci ci pewnie kwote z 600 zl jak nie lepiej, a z oc stracisz 10% znizek co bedzie skutkowalo, ze raz zaplacisz za OC o 100 czy 200 zl wiecej i po problemie - po to placisz oc, zeby w takich sytuacjach nie pokrywac
kiedys jadac z kumplem wjechal w dupe passata b3 (bylo to z jakies 10 lat temu)
juz wtedy to auto bylo warte moze z 3k, a gosciu skasowal go 600 zl za pekniety zderzak i debil zaplacil xd
a zderzak 100-200zl na szrocie xd