Wpis z mikrobloga

@lenvrt: co ma do tego ile lat - pytanie ile km zrobiłeś w tym czasie
a co do uszkodzeń to zawsze mogło być dużo gorzej (lampy, zaczepy lamp, chłodnica, pas przedni, zderzak), a tak tylko szukaj maski w kolorze i można śmigać dalej ( ͠° ͟ل͜ ͡°)
  • 0
@sebool12 Jeszcze kwestia ile ona sobie zażyczy za malowanie, bo z OC na razie nie chciałem, żeby zniżek nie zabrali. Jej mąż zaczął gadać, że ma tam czujniki parkowania ale wątpię by coś im się stało

A km sporo, co weekend 45 km w tą i spowrotem plus każdego dnia objazd po hurtowniach po całym mieście. Nie uważam się za doświadczonego kierowcę, mam 22 lata, po prostu podkreśliłem że mój pierwszy wypadek
@lenvrt: a ile masz aut zarejestrowanych na ta sama osobe co Twoj pojazd? bo jak tylko jedno to pisz oswiadczenie i zapomnij o sprawie
tak to teraz rzuci ci pewnie kwote z 600 zl jak nie lepiej, a z oc stracisz 10% znizek co bedzie skutkowalo, ze raz zaplacisz za OC o 100 czy 200 zl wiecej i po problemie - po to placisz oc, zeby w takich sytuacjach nie pokrywac
@lubie-solnik: zdziwilbys sie
kiedys jadac z kumplem wjechal w dupe passata b3 (bylo to z jakies 10 lat temu)
juz wtedy to auto bylo warte moze z 3k, a gosciu skasowal go 600 zl za pekniety zderzak i debil zaplacil xd
a zderzak 100-200zl na szrocie xd