Wpis z mikrobloga

@leglion: pytasz ogólnie, czy o trzeci sezon? Bo jeśli ogólnie, to ci zazdroszczę - chciałbym obejrzeć to jeszcze raz, nie wiedząc co się wydarzy. A jeśli pytasz o sam trzeci sezon, to jak ja razie mordka ciągle mi się cieszy, bo zrobili to równie zajebiscie co poprzednie dwa, a na samym początku Tokio dostaje w mordę, więcej mi do szczęścia nie trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@leglion: jeśli lubisz filmy z gatunku heist, takie jak Ocean's Eleven, Mission Impossible, Ant-man itp, to bardzo ci się spodoba. Jeśli nie, to wciąż warto, bo to jeden z lepszych seriali jakie widziałem, a jestem wybredny
  • Odpowiedz
Stranger Things, Dark, The OA coś w tym stylu. Oglądałem też MadMena i uważam ten serial za jeden z najlepszych jakie widziałem, poezja.
  • Odpowiedz
@greg_26: sprawdź na HBO serial Doom Patrol. Superbohaterski, ale z innymi podejściem. Skupia ekipę życiowych przegrywow, którym supermoce zniszczyły życie a nie zrobili z nich ikony. Fajnie nakręcony, typowo dla dorosłych, a do tego z #!$%@? humorem. Imho najbardziej pozytywne zaskoczenie tego roku
  • Odpowiedz