Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +504
Jako że moderator z dodatkowym chromosomem zdjął mój wpis z gorących za nazwanie onuc w sposób wulgarny i w sposób w jaki na to zasługują, to wstawiam wpis raz jeszcze xD Tym razem wpis nie spadnie z rowerka kochane onuce
-----------
Przerażają ludzie, którzy się cieszą z ukraińskich niepowodzeń na froncie albo wręcz kibicują Rosji xD Ludzie, którzy wywlekają Banderę i UPA, gdzie w chwili obecnej nie ma to żadnego znaczenia
Zaraz
-----------
Przerażają ludzie, którzy się cieszą z ukraińskich niepowodzeń na froncie albo wręcz kibicują Rosji xD Ludzie, którzy wywlekają Banderę i UPA, gdzie w chwili obecnej nie ma to żadnego znaczenia
Zaraz
TrudnyMinus +2
Według danych z wiarygodnych, niepropagandowych źródeł wiadomo że w wojnie zginęło ponad 200k ukraińskich żołnierzy a ponad 150k zostało rannych. Została już tylko garstka zawodowych, i kilkadziesiąt tysięcy z łapanki. Z kolei Rosja po udanej mobilizacji szykuje siły (600k ludzi) na uderzenie ostateczne z wszystkich stron z zajęciem Kijowa włącznie - odrobili lekcje i nie popełnią już błędów z początku inwazji.
Także różowe okulary powoli możecie zdejmować, bo wojna zbliża się ku
Także różowe okulary powoli możecie zdejmować, bo wojna zbliża się ku
#polityka #4konserwy.arab #neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazislamistow #bekazreligii
@BrokenMagicalTibia: .sa to domena saudi arabia? jeżeli tak to trzeba było wpisać 4konserwy.sa :-)
@skizo: sry moja religia (Chrześcijaństwo) nigdzie nie nakazuje mi tworzenia stref wolnych od LGBT :-) Plz nie myl tego z katotalibanem w wykonaniu polskiego prawactwa.
I taki mały protip dot. kręcenia na siebie bicza - nie jestem LGBT, jestem hetero. Aż dziwne, że będąc wolnościowcem i krytykując polskie religijne prawactwo, które chce tworzyć strefy wolne od LGBT niejako muszę się z tego tłumaczyć, że sam nie jestem LGBT :D
Nie znam wyznania opa, ale pod hasłem 'chrześcijaństwo' kryje się więcej odłamów niż katolicyzm
@Klimbert: Skoro sam nie potrafisz zrozumieć, że wśród konserw jest dużo ateistów oraz ludzi, którym nie przeszkadza LGBT, to czemu dziwisz się, że przy twojej kretyńskiej retoryce ktoś też wrzuca cię do wora, do którego nie należysz?