Wpis z mikrobloga

#efilizm #antynatalizm #urojenianatalistow

Civilization is a hopeless race to discover remedies for the evils it produces. - Jean-Jacques Rousseau

Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu jaralem się artykułami tego pokroju

...Similarly, to be a hacker you have to get a basic thrill from solving problems...

Dzisiaj mówienie takich rzeczy nazywam byciem irracjonalnym. Nie widzę żadnego wdzięku w tworzeniu sobie problemów i następnie próbami rozwiązania ich... A jeszcze do tego mówienie, że się jest elitą/intelektualistą lol...

Nic mnie nie jara już na tej planecie. Nie widzę finezji w niczym i niedobrze mi się robi, że próbujecie zrobić z gówna coś pięknego.

Już nawet nie mówię o natalistach, co widzą, że ta planeta to gówno, ale zdecydowali się przekazać znicz dalej. Najbardziej brzydzę się panteistów. Macie coś nie tak z głowami gloryfikując ten zepsuty design.
E.....L - #efilizm #antynatalizm #urojenianatalistow 

Civilization is a hopeless r...

źródło: comment_4XI3WDvy8nf4NjPIw3sSXlct6DEfmbl8.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@EfilismPL:
"Nic mnie nie jara już na tej planecie."
Mam podobnie, z nawrotami. Kiedy dostaje maila z problemem do załatwienia, to normalnie dostaje ataku śmiechu, to jest tak żałosne i niepotrzebne.
Złapię chwilę kiedy częściowo zapomnę, wtedy tworze coś, zazwyczaj filmy/teledyski.

Ostatnio miałem okazję usłyszeć argumenty kobiety za posiadaniem dziecka w rozmowie z facetem,
  • Odpowiedz