Aktywne Wpisy
Wrrronika +998
Śmiechu warte
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
9HYx +65
Cześć, mam prośbę - możecie podać JEDNĄ KSIĄŻKĘ, którą według was należy przeczytać chociaż raz w życiu?
Chcę zrobić listę książek, którymi warto się zainteresować - nieważne jaki gatunek.
Z góry dziękuję.
#ksiazki #czytajzwykopem #czytanie
Chcę zrobić listę książek, którymi warto się zainteresować - nieważne jaki gatunek.
Z góry dziękuję.
#ksiazki #czytajzwykopem #czytanie
Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu jaralem się artykułami tego pokroju
Dzisiaj mówienie takich rzeczy nazywam byciem irracjonalnym. Nie widzę żadnego wdzięku w tworzeniu sobie problemów i następnie próbami rozwiązania ich... A jeszcze do tego mówienie, że się jest elitą/intelektualistą lol...
Nic mnie nie jara już na tej planecie. Nie widzę finezji w niczym i niedobrze mi się robi, że próbujecie zrobić z gówna coś pięknego.
Już nawet nie mówię o natalistach, co widzą, że ta planeta to gówno, ale zdecydowali się przekazać znicz dalej. Najbardziej brzydzę się panteistów. Macie coś nie tak z głowami gloryfikując ten zepsuty design.
"Nic mnie nie jara już na tej planecie."
Mam podobnie, z nawrotami. Kiedy dostaje maila z problemem do załatwienia, to normalnie dostaje ataku śmiechu, to jest tak żałosne i niepotrzebne.
Złapię chwilę kiedy częściowo zapomnę, wtedy tworze coś, zazwyczaj filmy/teledyski.
Ostatnio miałem okazję usłyszeć argumenty kobiety za posiadaniem dziecka w rozmowie z facetem,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
https://en.wikipedia.org/wiki/Sterile_insect_technique
Panie @ArseneWengerTheAnimatedSeries
Pominałeś w swoim filmiku o antynatalizmie największy
Rozmnażanie vs Efilism