Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Oddam w dobre ręce opaskę Xiaomi Mi Band 4 - najnowsza wersja ( ͡° ͜ʖ ͡°) z gearbesta
Żeby wygrać należy najpierw zostawić plusa, a potem zerknąć na promki z GB, promki serio dobre
Hulajnoga Ninebot ES2 z dostawą z Polski za $399 z kodem GBB5ES2FR
Najnowsza szczoteczka soniczna od Xiaomi - Oclean X za $64,99 i darmowa dostawa
Xiaomi Redmi K20 Pro 6/64GB za $399 i darmowa wysyłka bez VATu i innych opłat
I na koniec tańsza wersja hulajnogi Xiaomi M365 od Alfawise - Alfawise M1 z kodem ALFAWISEM1PL za 329 dolarów wygląda jak M365, ma mocniejszy silnik, wysyłka z Polski
Następnie należy zostawić komentarz z jakimś śmiesznym obrazkiem :)), rozdajo trwa do niedzieli do 10:00 wtedy wybieram najfajniejszy obrazek (i plusa) i kontaktuję się ze zwycięzcą
jak ktoś nie ma śmiesznych obrazków to może napisać cokolwiek
#gearbest #gearbestkupony #aliexpress #zakupyzchin #zadarmo #banggood
bez refow
Miłego dnia!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora