Aktywne Wpisy

GrzegorzPorada +32
Kolejny wysryw na wykopie żeby nie chodzić z "kaszojadami" do restauracji. Jakbym miał słuchać wykopków to zamiast oswajać swoje dziecko z otoczeniem i uczyć pewnych zachowań to zamykałbym dziecko w beczce po kapuście i staczał do piwnicy. #rodzicielstwo

Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym

fajne to moje ćpanie, takie nie za odpowiedzialne. wiedzieliście, że po dużych ilościach emki można się zatracić bardziej i mieć bardziej #!$%@? pomysły, niż po kwasie? no bo ja już wiem. i nie polecam. a na pewno nie na #!$%@? humor.
i jeszcze na zwale do pracy. jestem dorosłym, odpowiedzialnym człowiekiem #!$%@?. :DDD
eh. miłego dnia, mirki.
@atteint: jakie na przykład?
Pytales ile bralem najwiecej emki, ale zapomnialem dodac ze nie warto. Weź sie nie truj. Jak chcesz mocniej lub dluzej to zalatw sobie jakis MDXX albo dobry benzofuran
A najlepiej nie cpaj
Pozdro z fartem
choc moze i nie.
a 5HTP sie skonczylo, z witamin zostal tylko magnez, jedyne co mam to wysuszony zoladek i uczucie w calym organizmie, ktore wola do mnie "PRZEDAWKOWALES #!$%@?".
choc w sumie nadal czuje ten dziwny stan #!$%@? na wszystko. jak na benzo jest podobnie, to nie dziwie sie, ze wszyscy to cpaja. w kazdym razie byle do 18.