@Megawonsz_dziewienc: dobrze, że ludzie którzy płacą w biletach i podatkach za komunikację zmokną podczas pierwszego lepszego deszczu? że nie będą mieli się gdzie schować przed wiatrem?
No fajnie, że usuwasz moje komentarze xD Jeszcze raz: szerzysz dezinformację, to była wiata testowa, została usunięta po jednym dniu, bo nie spełniła swojej roli. Sam mijałem zeszłej nocy jej demontaż.
@LuxEtClamabunt: Szkoda tylko ze w żadnym mieście komunikacja miejska nie jest w stanie utrzymać się wyłącznie z biletów i musi być dotowana przez miasto. Wiec mówienie ze „ludzie którzy płaca w biletach” jest sporym nadużyciem....
Ale jak OP napisał ze to Poznań - „to nie mógł być przypadek
@LuxEtClamabunt @Megawonsz_dziewienc żeby menele na nich nie spały wystarczy zamontować podziałki między siedzeniami żeby się nie zmieścić na leżąco. Np jak na pic related
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#poznan #komunikacjamiejska #wtf
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale jak OP napisał ze to Poznań - „to nie mógł być przypadek
@Megawonsz_dziewienc żeby menele na nich nie spały wystarczy zamontować podziałki między siedzeniami żeby się nie zmieścić na leżąco. Np jak na pic related