Aktywne Wpisy
technojezus +37
Ostatnio spotkałem starego znajomego ze szkoly. Gość 29 lat, ogarniety, dobra praca, tam gadka szmatka, temat zszedł na nasze różowe. Pokazuje mi swoją, atrakcyjna kobieta i ja się pytam ile ma lat, a ten, że 21 xD. Niby nic, ale chłop nornalnie jest z nią jak miała 17 lat i sam się jeszcze mi tym chwalił
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
yahoomlody +554
Nie jestem za konfederacja, ale jako ex-kuc jak najbardziej rozumiem, że można na nich głosować. Że komuś może podobać się Mentzen, Bosak, Wipler, Tyszka, Bryłka i w ogóle Nowa Nadzieja i Ruch Narodowy, mieści mi się to w rozumie
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
#bitcoin #kryptowaluty
@cyberpunkbtc: To troche mały profit xD
mój bot trejdujący od początku miesiąca przez czas gdy btc spadł o 1.5k$ zarobił 7.5 %
Jak nie wierzysz to ci wyślę logi
Bierz kredyt.
Komentarz usunięty przez autora
Powiedz mi od czego mam wymiekać?
„ty musisz być głupi widząc wykres i pisząc to samo. Ja trzymam BTC i od lat tylko zyskuje, więc nie rozumiem co ty #!$%@?... Kto jest głupi? Uzasadnij swoje idiotyzmy.”
Nie zyskujesz, zyskasz jak sprzedasz a nigdy nie sprzedasz, bo przeciez nie jestes glupim spekulantem i hodl daje ci 0,3% zysku dziennie. Twierdzac ze zarabiasz, nie zamieniajac tego na fiata to wcale to #!$%@? nie jest spekulacja XDD polapac sie