Wpis z mikrobloga

Cześć,

Kto się zna na p--------h Apple Airpodów? Zaczynam się wgłębiać w temat i z tego co się zdołalem dowiedzieć najlepsze jest produkt nazwany: 1:1 Super Copy, cena ok 250 zł. Konkurencją są produkty TWS, multum modeli. Jaki model TWS polecacie? Cyz ktoś ma doświadczenia z takimi p--------i? Chyba najlepszy stosunk cena/jakość do i200 TWS

#aliexpress #chinskiecuda
ugly0ne - Cześć,

Kto się zna na p--------h Apple Airpodów? Zaczynam się wgłębiać w...

źródło: comment_nTgnDErc3NDulMAK6pWSmN1MSqbyeaJt.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ugly0ne: 250 za p------ę to może już warto dopłacić i za 800 kupić ori? Nie wierzę, że mikrofon w tych za 250 zbiera tak samo dobrze jak ori. Jak dla mnie i 250zł nie warto płacić za słuchawki a 800 to już w ogóle, ale to nie jest kolosalna różnica (%)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@morti92 no NIE do końca. Ta p------a za 250 to jest top of the top według recenzji i jedyna różnicą jest słabsza bateria. Więc mając te sama jakość wolałbym jednak nie płacić 800.
  • Odpowiedz
@ugly0ne: Nie wątpię w równie dobrą jakość dźwięku tylko w mikrofon. Jestem na 99% przekonany, że to będzie gorsze. Jak do muzyki tylko to za 100zł masz równie dobre tylko bez lansu airpodsami.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@morti92 a powinienem powiedzieć na początku że celuje w nie bo kształt AirPodów to jedyny który utrzymuje się w moich uszach i nie wypada :-) mam niestandardowe małżowiny
  • Odpowiedz