Wpis z mikrobloga

• 5230
Ostatni post z kasetą przypomniał mi, że 3-4 lata temu znalazłem na ziemi przed moim blokiem taka kartę. Nie sprawdzałem co na niej jest i na długo zapomniałem. Odnalazła się w starym portfelu. Nie mam pojęcia czy coś na niej jest, ale chyba mało kto nosi pusta kartę. Jak wrócę z pracy to spróbuję ja odpalić. #ciekawostki #technologia #tajemnice
derko123 - Ostatni post z kasetą przypomniał mi, że 3-4 lata temu znalazłem na ziemi ...

źródło: comment_9utMwtUgxfhDNYjtAVcpxl4XmIDuliGt.jpg

Pobierz
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przejrzałem cały folder. Większość zdjęć to notatki i pokazane dzień po dniu jak rosną rośliny. Myślę, że to zdjęcia na czyjś projekt/licencjat/magisterkę. Mam nadzieje, że zgubienie tego te kilka lat temu nie narobiło problemu. Zdjęcia z mokebe to chyba jakas wymiana ew. Erasmus, bo akcja ma miejsce na plantacji kaktusów xd W filmikach jest podłożona muzyczka z piątku Dakanna, więc może ktoś próbował być gwiazdą na yt, ale tego nigdzie nie wrzucił
  • Odpowiedz
W filmikach jest podłożona muzyczka z piątku Dakanna, więc może ktoś próbował być gwiazdą na yt, ale tego nigdzie nie wrzucił potem.

@derko123: : to Ty wrzuć i rób hajs na tym ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@srogie_ciasteczko: przecież mówiłem, że nie wiem co tam jest xd cieszę się, że to nie pedofilskie p---o tylko karta ze zdjęciami z aparatu jakiejś studentki. Jeśli, ktoś to zgubił i chce odzyskać to czeka u mnie.
  • Odpowiedz