Wpis z mikrobloga

Wykopki wyzywające Multiple powiem wam tak. Fakt gościowi #!$%@?ło trochę od fejmu , ale mówi cały czas prawdę załatwiał cały czas panny gdzie dziś załatwił takie , że cała ekipka mogłaby by je robić na zmianę , wie ze bez ćpania większego % dymów nie będzie a tego chcemy. Donejty (te większe sumy) są od jego widzów i to fakt co z tego , że 50 ludzi wyśle po 5 zł dla Mahonka czy coś jak zaraz wlatuje donejt dla Multipli 300/400/500 zł ? Gość wpakował w to siano (podobno największe) zaraz po nim Mahonek jak banda debili i stypiarzy nic nie robi ? Albo śpią albo siedzą na tej kanapie i szukają szczęścia. Wy byście się nie #!$%@? że ktoś pije za wasze i nie ma z tego żadnego zysku ? Oby na 5 Multipla dał sobie spokój to przez te kilka dni będziecie mieli nocno/dzienne spanie bez lachociągów tylko jakąś #!$%@? firane darmozjada jednego i picia piweczek bo na tyle ich będzie stać.
#youtubeshore #patostreamy
  • 13
  • Odpowiedz
@BezczelnyHusarz: Oczywiście, że tak. Ja będę go tępił zawsze i wszędzie, ale trzeba odróżnić pewne kwestie. Sam bym się potężnie wku...ał, gdybym widział, że taki pasożyt Dziku siedzi obok mnie i czerpie korzyści na moim garbie.
  • Odpowiedz
  • 1
Gurwa ja tu kminie o co chodzi i co to ma wspólnego z samochodem... A to promocja jakiś zjebów z neta... ( ͡° ʖ̯ ͡°) kolejny rak na czanolisto
  • Odpowiedz