Aktywne Wpisy
hans85 +603
pochwalę się (ʘ‿ʘ)
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
amozetoostatniraz +216
Będę bardzo wdzięczna za każda rekomendacje ¯_(ツ)_/¯
#audio #sluchawki #korposwiat
Hałas to tez element pracy na produkcji
Korpo = produkcja na Excelu zamiast taśmie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
„Dołóż 50k i kup coś porządnego”
A tak na serio, to ciężko będzie znaleźć coś zamkniętego w tym przedziale. Z pchełek polecam Soundmagic E10 (i modele w górę), z nausznych to Pioneer SE-MJ751 - otwarte, ale jakość taka, że każdy w Twoim otoczeniu będzie słuchać z przyjemnością (
@WscieklyJesiotr: Hehe, pamiętasz to @AudioManiac2000? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oj działo się. Kto ma wiedzieć ten wie.
@DigitalGirl: @ManTaQue: Niestety trzeba. To tak jakby chcieć kupić słoiczek kawioru za 5 zł. Nie jest to absolutnie próba wyśmiania Twojego budżetu tylko głos rozsądku bo kupisz coś co będzie działało gorzej niż dobre słuchawki nauszne.
Poczytaj o tych pchełkach od soundmagica - dobrze dopasowane wkładki pozwolą bezboleśnie słuchać muzyczki wiele godzin. Do tego są dość tanie w stosunku do jakości, którą oferują. Poza tym, jeśli jesteś niszczycielką kabli jak moja różowa, to będą Ci służyć znacznie dłużej, niż zwykłe.
https://sklep.centrumizolacji.com.pl/pl/p/3M-Peltor-Optime-III-H540A/745?gclid=EAIaIQobChMIwL2Lrs-t4wIVlumaCh2CRwwnEAQYBSABEgJy2_D_BwE
Jeśli koniecznie chcesz słuchawki z których można słuchać i mają redukcje szumów to w tej cenie Mpow h10 albo ewentualnie bluedio t5/t4.
Ale tak jak napisali wyżej, będa one działały dość