Wpis z mikrobloga

@DigitalGirl: musisz puścić muzykę. ANC trochę pomoże i przyda się na miasto... ale nie będzie tak, że założysz je i nagle gadanie zniknie. Głosy prawdopodobnie staną się cieńsze, ale dalej powinny być zrozumiałe. W połączeniu z muzyką może dać radę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DigitalGirl: najtańsza opcja to dokanałowe xiaomi na usb-c a ANC. Kosztują ok 250zł i mają minimalne wyciszenie. Jako że jesteś różową, to pewnie wystarczą Ci mniejsze słuchawki nauszne. Mogą być Bose QC 25 na kabelek + beterie AA. Koszt ok. 750zł. Warto nawet z własnych pieniędzy dołożyć, bo zdrowie psychiczne jest ważniejsze. Sam żałuję że tak późno kupiłem swoje wh-1000mx2. Lepiej raz się szarpnąć niż słuchać wysrywów ludzi z open
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: Panowie, coraz więcej amatorów pcha się do zabawy. Kiedyś to się samemu wytapiało miedź, lutowało kable, a po dobry pałąk trzeba było trzy dni maszerować przez Dolomity.

A tak na serio, to ciężko będzie znaleźć coś zamkniętego w tym przedziale. Z pchełek polecam Soundmagic E10 (i modele w górę), z nausznych to Pioneer SE-MJ751 - otwarte, ale jakość taka, że każdy w Twoim otoczeniu będzie słuchać z przyjemnością (
  • Odpowiedz
Panowie, coraz więcej amatorów pcha się do zabawy. Kiedyś to się samemu wytapiało miedź, lutowało kable, a po dobry pałąk trzeba było trzy dni maszerować przez Dolomity.

@WscieklyJesiotr: Hehe, pamiętasz to @AudioManiac2000? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oj działo się. Kto ma wiedzieć ten wie.

• Odpowiedz
@DigitalGirl: Domyśliłem się ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poczytaj o tych pchełkach od soundmagica - dobrze dopasowane wkładki pozwolą bezboleśnie słuchać muzyczki wiele godzin. Do tego są dość tanie w stosunku do jakości, którą oferują. Poza tym, jeśli jesteś niszczycielką kabli jak moja różowa, to będą Ci służyć znacznie dłużej, niż zwykłe.
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: z zamkniętych słuchawek w tej cenie są pozycje dobrze grające - Shure SRH240A (granie bardziej analityczne), a najlepiej SRH440, oraz np. azjatyckie Superlux HD-660 (granie basowe). Mimo to słuchawki z ANC będą wyciszały więcej (i grały gorzej).
  • Odpowiedz
@DigitalGirl mam snab overtrone za 100 plus pianki comply i na prawdę super grają i jak coś leci to nic nie słychać z zewnątrz to według internetu najlepsze słuchawki dokanalowe do 100. Jak ci nie podejdą to wiele nie stracisz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@DigitalGirl: Tak jak wyżej Mirek napisał, jeśli po prostu potrzebujesz wyciszyć hałasy w biurze to kup pasywne słuchawki izolacyjne, nie da się przez nie nic słuchać, ale dobrze wyciszaja hałasy. My mamy takie w biurze i działaja ok:
https://sklep.centrumizolacji.com.pl/pl/p/3M-Peltor-Optime-III-H540A/745?gclid=EAIaIQobChMIwL2Lrs-t4wIVlumaCh2CRwwnEAQYBSABEgJy2_D_BwE

Jeśli koniecznie chcesz słuchawki z których można słuchać i mają redukcje szumów to w tej cenie Mpow h10 albo ewentualnie bluedio t5/t4.
Ale tak jak napisali wyżej, będa one działały dość
  • Odpowiedz