Oglądnąłem lajta kierownika na którym się biedny popłakał, chyba od nadmiaru testosteronu. Kolejni aktorzy s---------i ze stanowiska bo "magda nie chce występować" a j----a kurza morda łaskawie mówi że "może" zapłaci kolejną ratę długu (do czego sam się zobowiązał jak państwo paderewscy byli na topie). Tfu na gadzine. #jaktoogarnac
@Kasujzinternetu: Każdy jego występ, wypowiedź można zaorać jego własną wypowiedziedzią, że ma zmieniony genotyp i nawet nie wie kiedy manipuluje. Takiego samozaorania najgorsze głąby nie potrafią wykonać.
@Kasujzinternetu: Nie widziałam łez, ok nie na łzy czekałam. Ale jeśli ktoś z uśmiechem mówi o tragedii, to nieważne jak dramatycznych słów użyje, nie rusza mnie to! Bardziej zastanawia, co jest z człowiekiem nie tak?!
@Kasujzinternetu: Ciężko przyjąć te łzy na poważnie, tym bardziej iż za kilka chwil z piersią wypiętą do kamery pada „ mam testosteron”. Sytuacja z Magdą jest jego fartem, we wrześniu rozprawa – jacek umyje ręce, Paderewscy mogą skończyć na bruku a on dorobi do tego rzewny scenariusz iż chciał dobrze, a inni ludzie źli.
@bez_razu: ja odnosiłem inne wrażenie, że kierownik zaczął się od nich odcinać po przegranej sprawie o marcinka, taki samiec alfa z d-------m poziomem testo, przecież się nie może przyznać do porażki. No i Rado jest bardziej medialny..
#jaktoogarnac
Sytuacja z Magdą jest jego fartem, we wrześniu rozprawa – jacek umyje ręce, Paderewscy mogą skończyć na bruku a on dorobi do tego rzewny scenariusz iż chciał dobrze, a inni ludzie źli.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora