#anonimowemirkowyznania Jak pozbyć się kotów? Rzecz ma się na blokowisku. Pokrótce, sąsiadka fanatyczka kotów, regularnie je dokarmia, miski z karmą stoją pod blokiem. Koty nie są bezpańskie, mają właścicieli, którzy te koty frywolnie wypuszczają. Rozmowa z miłośniczką charytatywnego dzielenia się pokarmem oraz z właścicielami Felis catus nie pomaga. Problem jest taki, iż te miauczki łażą po samochodach, brudząc je, sąsiadowi podrapały cały dach. Nie jestem zwolennikiem rozwiązań ostatecznych ale ręce opadają. Kulturalna argumentacja trafia na mało podatny grunt. Sam jestem właścicielem psa, mam rybki i papugę ale nie uprzykrzam nimi życia sąsiadom. Jak się w-----ę, to albo wyciągnę z szafy wiatrówkę, albo trutki do karmy dosypię. Bardzo bym chciał uniknąć takiej podbramkowej sytuacji, bo zwierzęta niczemu niewinne. Co byście zrobili na moim miejscu?
@AnonimoweMirkoWyznania: o-------l się od kotów bo to nie ich wina. Wystawia jedzenie to przychodzą. A jak koty nie są bezpańskie to narobisz sobie problemów
@AnonimoweMirkoWyznania: rób co należy z łachudrami, ale nie truj czymś ciężkim bo potem takiego trupka zjedzą bogu ducha winne ptaszki/pieski/jeże i też pozdychają albo rozniosą po okolicy( ͡°ʖ̯͡°)
Jak pozbyć się kotów?
Rzecz ma się na blokowisku. Pokrótce, sąsiadka fanatyczka kotów, regularnie je dokarmia, miski z karmą stoją pod blokiem. Koty nie są bezpańskie, mają właścicieli, którzy te koty frywolnie wypuszczają. Rozmowa z miłośniczką charytatywnego dzielenia się pokarmem oraz z właścicielami Felis catus nie pomaga. Problem jest taki, iż te miauczki łażą po samochodach, brudząc je, sąsiadowi podrapały cały dach. Nie jestem zwolennikiem rozwiązań ostatecznych ale ręce opadają. Kulturalna argumentacja trafia na mało podatny grunt. Sam jestem właścicielem psa, mam rybki i papugę ale nie uprzykrzam nimi życia sąsiadom. Jak się w-----ę, to albo wyciągnę z szafy wiatrówkę, albo trutki do karmy dosypię. Bardzo bym chciał uniknąć takiej podbramkowej sytuacji, bo zwierzęta niczemu niewinne. Co byście zrobili na moim miejscu?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
A jak koty nie są bezpańskie to narobisz sobie problemów
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora