Wpis z mikrobloga

#biedronka XD
Za niedługo dzięki promocjom w biedronce ludzie nie będą narzekać że całki im w życiu nie potrzebne i po co ich się uczuć XD
nga_plz - #biedronka  XD 
Za niedługo dzięki promocjom w biedronce ludzie nie będą na...

źródło: biedra

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@biauekWladcaJajek w Lidlu kupisz za 10 zł ,ale jakość tego schabu wiele pozostawia do życzenia. W Biedronce za to wiele do życzenia pozostawia zachowanie ciągu chłodniczego oraz przejście między alejkami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@nga_plz: Ale o co chodzi? Wszystko jest jasno opisane. Nie ma żadnych haczyków typu "przy zakupach za 2137zł w trakcie pełni księżyca". Biedronka lubi wprowadzać w błąd, ale tu akurat nie ma nic niezrozumiałego ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@CzarnyOwiec ojejku, jak wolisz przepłacać bo nie potrafisz znaleźć drogi to spoko. Lidl jest w cholerę droższy porównując z biedronką.
@Wypokowicz93 drugi co lubi przepłacać. Sprawdź cenę żywca, jest najniższa od bardzo długiego okresu i ciągle spada, a tylko biedronka adekwatnie obniża ceny. A prawda pewnie jest taka że nigdy w gębie nie miałeś dobrej jakości mięsa.
  • Odpowiedz
@biauekWladcaJajek: chodzi mi o wycofywanie różnych produktów mięsnych średnio co dwa miesiące na potwierdzenie czego dostałeś link, ale jak wspominałem wmawiaj sobie co chcesz, nawet że ktoś sprzedaje ci dobrej jakości mięso za 8pln/kg
Ps. Jeżeli cena cię ogranicza to taniej kupisz zdrowe podroby
  • Odpowiedz
@nga_plz: we wtorek starszy pan przede mną w kolejce się wykłócał ze go oszukali na tej promocji. Według niego miało być 50% taniej na drugi produkt i trzeci za darmo. Ale nie wezwali kierownika i po prostu wyszedł. Dzięki Tobie już wiem ze chłop nie doczytał jednego słowa
  • Odpowiedz