Aktywne Wpisy

zielonka18 +2354
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

Teuvo +63
niektórzy pewnie myślą że te moje wysrywy które tutaj publikuję to są jakieś bzdury wyssane z palca wymyślone dla contentu
otóż nie, ja nigdy nie kłamię a zwykle nawet nie koloryzuję
otóż nie, ja nigdy nie kłamię a zwykle nawet nie koloryzuję

źródło: 1000016915
Pobierz
źródło: 1eda15a49e1a9ec013f1d3b2c5e3bef5
Pobierzpieniądze
źródło: Skull-Emoji
PobierzIle osób pracuje z powołania, a ile bo uznało że ten kierunek będzie opłacalny na jego/jej poziomie?
Może na naukach medycznych uznał, że pochwa ma łatwiejsza anatomię niż mózg i łatwiej być ginekologiem niż neurologiem ¯\(ツ)/¯
No może ma łatwiej niż chirurg, ale pod względem łatwość/zarobki to chyba gastrolog byłby odpowiednim wyborem i na pewno lepszym niż ginekolog.
Właśnie o to chodzi, że z powołania mało kto pracuje, dlatego mężczyzna jako ginekolog - moim zdaniem musiał mieć jakieś odchyły gdy wybierał tę specjalizację. Argument łatwości i zarobków do mnie nie przemawia, są łatwiejsze i lepiej płatne specjalizacje.
Co do wyboru specjalizacji, no to nie każdy zostanie dermatologiem i endokrynologiem, bo liczba chętnych jest ogromna. Ginekologia to względnie mało odpowiedzialna i dobrze płatna specka, więc to wynagradza inne czynniki związane z wykonywaną pracą.
Argument, że głównie starsze kobiety chodzą to też argument niezbyt poprawny, bo jak z żoną chodziliśmy w trakcie ciąży, to jednak średnia