Aktywne Wpisy
szyperist +16
Jak mnie śmieszą wszyscy co mają mieszkanie na kredyt i mówią "kupiłem mieszkanie". Nic nie kupiłeś, płacisz tak jak za wynajem. #nieruchomosci
kaczoor +478
Zawsze marzyłem o mieszkaniu, gdzie mogę wyjść na swój malutki tarasik pół metra poniżej poziomu drogi i wziąć głęboki haust spalin dla relaksu. I to tylko za 15,9k zł/m2
#mieszkanie #patodeweloperka #wroclaw
#mieszkanie #patodeweloperka #wroclaw
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
To się leczy.
@kociooka:
Facet się dobrze bawi a upośledzone prawak przewiduje upadek zachodniej cywilizacji.
Płot twist, polaczki nie są uważani za białych przez amerykańskich szurów z alt-right.
@kociooka: jakiej promocji?
Komentarz usunięty przez moderatora
@MeyerWolfsheim: Flawiusz?
Warto też wspomnieć, że samo społeczeństwo pogańskiego Rzymu było dużo mniej "gejowskie" od starożytnej Grecji, więc nawet te największe legendarne ekscesy i rozpusty miały mało wspólnego z obecnymi ruchami LGBT.
Ah ta rozkwitająca kultura arabska, w której nie ma rozpusty i upadku obyczajów a za najmniejsze odstępstwo od "świetego prawa" jest cegła w łeb albo lot z dachu wieżowca... doprawdy ta upadła Europa powinna wrócić do czasów świetności pancernych zagonów i wszechobecnej dyskryminacji - to byłby powrót do wyśnionego raju przeciwników obecnego stanu rzeczy.
Weź już odstaw piguły i nie #!$%@? bzdur.